489,94 kr
GRATIS leverans: sep 30 - okt 18 Detaljer
I lager.
489,94 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
489,94 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av tzjs.
Returpolicy: Den här artikeln kan returneras
Du är berättigad till fullständig återbetalning för artiklar som returneras i ursprungsskick. Du kan få en partiell eller ingen återbetalning för begagnade eller skadade returer.
1-Click-beställning är inte tillgängligt för artikeln.

Vakna ljus, väckarklocka soluppgång simulering digital LED-klocka med beröringskontroll nattlampa 5 naturliga ljud, snooze, 256 färger RGB, 3 ljusstyrka sänglampa, bästa julklapp för vuxna barn


Pris: 489,94 kr
Vitt

Förbättra ditt köp

    Detta passar din .
  • 【Soluppgång vakna väckarklocka】Simulerar soluppgången, liknar en soluppgång. 30 minuter innan alarmet slocknar, ändras ljusstyrkan på det vakna ljuset gradvis från det mörkaste varmvita ljuset till det ljusaste vita ljuset. Vakna dig försiktigt från din sömn och öppna en fräsch morgon för dig.
  • 【5 Larmljud och snooze-funktion】Det finns 5 typer av larmljud att välja med denna väckarklocka. Föreställ dig komfortbilderna som vaknar upp av naturens ljud istället för tråkigt morgonlarm. Dessutom, om du vill ha mer sömn kan du använda snooze-funktionen som ger dina 5 extra minuters sömn genom att lätt trycka på knappen.
  • 【Varmt vitt läge och RGB ljusläge】Detta väckningsljus kan inte bara användas som väckarklocka utan också en sänglampa och atmosfärsljus. Det ändras 256 specifika färger. Under varm vit modell är ljusets ljusstyrka justerbar från 1 till 3 nivåer. När du väljer färgändringsmodell ändras ljusets färg automatiskt, och du kan också välja en viss färg. Idealisk produkt för läggdags och fest.
  • 【Touchkontroll och USB-uppladdningsbar】Väckningslampan kan slås på/av genom att trycka på pekpanelen. Tryck och håll in 3s för att gå in i RGB-ljusläge, ange det här läget, klicka på pekpanelen igen, du kan välja en färg du gillar och behålla denna färg. Detta uppvakningsljus har en USB-laddningsport på baksidan, som är ansluten till adaptern som följer med produkten, ljuset kommer att börja fungera.
  • 【12 månaders garanti】Detta uppvakningsljus är den bästa gåvan för släktingar och vänner. Vi vill alltid ge bra kundservice och shoppingupplevelse till våra kunder. Om ljuset är skadat eller har andra problem, vänligen kontakta oss.

Produktinformation

Färg:Vitt

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Köp den med

  • Vakna ljus, väckarklocka soluppgång simulering digital LED-klocka med beröringskontroll nattlampa 5 naturliga ljud, snooze, 2
  • +
  • The Boy, The Mole, The Fox and The Horse: Charlie Mackesy
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:Vitt

Vakna ljus, senaste väckarklockan soluppgång simulering väckarklocka nattlampa med naturljud, snooze-funktion, ideal för tunga sovande

2019 Avancerad version:

Detta uppvakningsljus är den nyaste versionen 2019. Det ser mer moderiktigt, skönhet och uppfyller de flesta behov.

Livstid:

Uppvakningsljuset med naturligt ljusande ljus från soluppgången, använder en unik kombination för ljus och ljud, väckningsljuset ökade gradvis i ljusning över 30 minuter innan väckarklockan ringer, från 5 %–100 % tills ditt rum fyllt med starkt gult ljus, när ljuset har fyllt ditt rum, ett milt pip fullbordar uppvakningsupplevelsen, vetenskapligt bevisat att det skulle vara ett mer effektivt sätt att vakna Upp upp upp med skärmen med med Bekväm

Ease Into Your Morning

Soluppvakningsljuset simulerar en morgonsoluppgång för att starta en ny dag, vetenskapligt bevisat att det skulle vara ett mer effektivt sätt att vakna, vårt vakna ljus lyser ett varmt ljus, inte det bländande ljuset, oroa dig inte för att irritera ditt humör.

Snooze-funktion och håll ett tag

Även om väckarklockan har ringt på inställningstiden, men ibland är vi svåra att vakna, och bara sluta ha en lång natt, så har vårt uppvakningsljus en snooze-funktion – tryck bara på pekpanelen ovanpå väckarklockan, du kommer att ha en liten tupplur, ljuden kommer att bli stjärna som spelas upp igen efter 5 minuter och hålla i 2 minuter.

Tekniska data

1 Stommens ingång: 5 V/1 A

2 Strömförsörjning: USB-port

3 Färgtemperatur: 2900-3100K

4 Livslängd: 20 000 timmar

Leveransen omfattar:

1 x LED-uppvakningslampa

1 USB-laddkabel

1 x bruksanvisning

1 x AC-adapter


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner