549,99 kr
FRI frakt: aug 10 - 27 Detaljer
I lager.
549,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
549,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av lixuling shop.

Vakna ljus, väckarklocka soluppgång simulering digital LED-klocka med beröringskontroll nattlampa 5 naturliga ljud, snooze, 256 färger RGB, 3 ljusstyrka sänglampa, bästa julklapp för vuxna barn


Pris: 549,99 kr
Vitt

Förbättra ditt köp

    Detta passar din .
  • 【Soluppgång vakna upp väckarklocka】Simulerar soluppgången, liknar en soluppgång, 30 minuter innan alarmet slocknar, ändras ljusstyrkan på uppvakningsljuset gradvis från det mörkaste varma vita ljuset till det ljusaste vita ljuset. Väck dig försiktigt upp från din sömn och öppna en fräsch morgon för dig.
  • 【5 alarmljud och snooze-funktion】Det finns 5 typer av larmljud som valts med denna väckarklocka. Föreställ dig komfortbilderna som väcks av naturens ljud istället för tråkigt morgonlarm. Dessutom kan du använda snooze-funktionen som ger 5 extra minuters sömn genom att lätt trycka på knappen.
  • 【Varmt vitt läge och RGB ljusläge】Denna väckarklocka kan inte bara användas som väckarklocka utan också som en nattlampa och atmosfärsljus. Det ändrar 256 färger. Under varmvit modell kan ljusets ljusstyrka justeras från 1 till 3 nivåer. När du väljer färgändringsmodell ändras ljusets färg automatiskt, och du kan också välja en viss färg. Perfekt produkt för läggdags och fest.
  • 【Touch Control & USB-laddningsbar】Vakna ljus kan slås på/av genom att trycka på pekpanelen. Tryck och håll 3 s för att gå in i RGB-ljusläge, gå in i det här läget, klicka på pekpanelen igen, du kan välja en färg du gillar och behålla den här färgen. Den här väckningslampan har en USB-laddningsport på baksidan, som är ansluten till adaptern som följer med produkten, ljuset kommer att börja fungera.
  • 【Full 12 månaders garanti】Denna väckarklocka är den bästa gåvan till släktingar och vänner. Vi vill alltid ge våra kunder bra kundservice och shoppingupplevelse.Om lampan är skadad eller har andra problem, kontakta oss.

Produktinformation

Färg:Vitt

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Köp den med

  • Vakna ljus, väckarklocka soluppgång simulering digital LED-klocka med beröringskontroll nattlampa 5 naturliga ljud, snooze, 2
  • +
  • Duracell MN1400B6 Plus batteri C storlek 6-pack
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En av dessa artiklar levereras tidigare än den andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:Vitt

Vakna ljus, senaste väckarklockan soluppgång simulering väckarklocka nattduksbord nattlampa med naturljud, snooze-funktion, ideal för tunga sovande

2019 Avancerad Version:

Denna väckarklocka är den nyaste versionen för 2019, det ser mer mode, skönhet och uppfyller de flesta behov.

Hälsolivsvägen:

Uppvakningsljus med naturligt lysande ljus från soluppgången, använder en unik kombination för ljus och ljud, väckningsljuset ökade gradvis i ljusning över 30 minuter innan din väckarklocka ringar, från 5% -100% tills ditt rum fyllt med starkt gult ljus, när ljuset har fyllt ditt rum, slutför ett milt pip uppvakningsupplevelsen, vetenskapligt bevisat att det skulle vara ett mer effektivt sätt att det skulle vara ett mer effektivt sätt att vakna upp, mer energi och bekväm.

Lätta upp på din morgon

Soluppgången uppvakningsljus kommer att simulera en morgonsoluppgång för att starta en ny dag, Vetenskapligt bevisat att det skulle vara ett mer effektivt sätt att vakna, vårt uppvakningsljus skulle lysa ett varmt ljus, inte det bländande ljuset, oroa dig inte för att irritera ditt humör.

Snooze-funktion och håll dig ett tag

Även om väckarklockan har ringat på inställningstiden, men ibland, är vi svåra att vakna, och bara sluta med att ha en lång natt, det är så vårt vaknande ljus har en snooze-funktion – tryck bara på pekpanelen högst upp på väckarklockan, du får en liten tupplur, ljuden kommer att bli stjärnan spelas upp igen efter 5 minuter och varar i 2 minuter.

Tekniska specifikationer:

1. Stome ingång: 5 V/1 A

2. Strömförsörjning: USB-port

3. Färgtemperatur: 2900-3100K

4. Livslängd: 20 000 timmar

Förpackningen innehåller:

1 x LED-uppvakningsljus

1 x USB-laddningskabel

1 x Användarmanual

1 x AC-adapter


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner