421,71 kr
9,99 kr leverans: mar 16 - apr 3 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av cheerfulus.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Haj baby pop up strandtält, UV-skydd UPF 50+ solskydd tält med minipool, stor 3-4 personers familj strand skugga tak med bärväska BLÅ


Pris: 421,71 kr
BLÅ
  • Söt hajdesign: Det söta strandtältet med unik design kan vara stort roligt för familj och barn och bli definitivt den mest lysande stjärnan på stranden! Automatisk förvandlas till form och fälls ner på några sekunder, ingen montering krävs, kämpar aldrig med att sätta upp ditt strandtält.
  • 360° Ventilerad design: De stora 3-sidonätfönstren med rymlig ingång och dragkedja upp/ner bakdörren ger utmärkt 360-graders ventilation för att göra dig mycket svalare och mer bekväm när du leker inuti. Denna haj strandtält baby är tillräckligt stor för att passa två vuxna och 2–3 barn bekvämt.
  • Vattentätt och vindtät: UPF 50+ UV-skydd bärbart strandtält för baby tillverkat av polyester täckt med ett speciellt lager av solskydd och värmeisolerande material, detta strandsolskydd tält reflekterar solljus för att blockera upp till 99 % skadliga ultravioletta strålar för att skydda dig. Vattentålig och vindtät design håller det inre skyddet torrt och lämpligt för alla dina utomhusaktiviteter.
  • Förpackningen innehåller: Du får 1 babyskugga tält och 1 bärväska. Solskyddet mäter 22 tum i diameter när det lagras och expanderar omedelbart till 72,8 x 37,4 x 33,4 tum, som endast väger 1,8 kg. Inkluderar en pool 27 x 20 tum, vilket gör att ditt barn kan njuta av vattnet på en solig stranddag.
  • Mångsidigt strandtält för din bebis: Det vattentäta och vindtäta barnhaj strandtält används inte bara som ett utomhusstrandtält utan kan också användas som ett lektält inomhus för spädbarn. Och du kan använda det som ett solskydd för att koppla av på stranden, picknick, parken eller i trädgården.

Produktinformation

Färg:BLÅ

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:BLÅ

Funktioner:

1. Underbar hajvalformad strandpool tältdesign ökar det roliga med lek.

2. Ventilationsnätdesign: barnet kommer inte att känna sig kvavt när du leker i den.

3. Fiskfin sandmunstycke design kan användas med sandnaglar: mer stabil och säkrare.

4. Design med bottenvattenmunstycke, och du kan gräva ett hål på stranden, lägga ett tält att leka inuti; vindtät och solskyddsmedel.

5. Sommaren utomhus strandtält kan vikas och spridas ut automatiskt på marken utan manuell installation. Liten och bärbar.

Specifikation:

Material: 190T polyesterfiber + silverbeläggning

Storlek: cirka 185 x 95 x 85 cm/72,8 x 37,4 x 33,4 tum

Färg: blå, rosa

Förpackning: handväska av polyester

Tillämplig miljö: strand och innergård

Föreslagen ålder: cirka 3 år barn

Paketet inkluderar:

1 x Strandtält för barn

1 x förvaringsväska


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner