161,33 kr
FRI frakt: Onsdag, 3 mar på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
Endast 2 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

Andra säljare på Amazon
185,44 kr
och FRI frakt på berättigade beställningar. Information
Säljs av: Dongyee
193,92 kr
+ 91,53 kr frakt
Säljs av: Yoofa UK💎
Har du denna produkt och vill sälja den?

Kamtoa resistensband, premium träningsslingor, 3 motståndsnivå träning booty band, fitness träningsband med halkfria mönster, träningsutrustning för att förbättra rörlighet och styrka

av CAMTOA
4,6 av 5 stjärnor 1 268 betyg

Pris: 161,33 kr
Nytt (3) från 161,33 kr och FRI frakt på beställningar över 229,00 kr
  • Material: Helt nytt uppgraderat motståndsband ?CAMTOA premium träningspassar är för styrketräning, förbättrar den allmänna konditionen, hjälper till med rörlighet och återhämtar sig från skador. Perfekt för yoga, pilates, stretchövningar, crossfit, fitness, med detta band kit med öglor kan du ha en helkroppsträning och träna dina ben, glutes, midja, bröst, rumpa, rygg, axlar, armar och mer. Tona din kropp, gå ner i vikt, få resultat, håll dig i form och uppnå träningsmålet du strävar efter!
  • Material: BOMULL BESTÄNDIG BANDS? KamTOA Resistance-band Fitness 3 set, inklusive 3 slingor motståndsband, det hållbara och halkfria designmotståndsbandet är tillverkat av premium och miljövänligt högkvalitativt stretchtyg i bomull av bomull, som är hållbart, elastiskt och har en fantastisk känsla. det skiljer sig från latex/gummi träningsband. så att fitnessbanden aldrig glider eller rullar ihop när du använder den.
  • Material: PVC Tre olika motståndsnivåband? - CamTOA motståndsband set har tre olika nivåer av motstånd för att välja, grönt motstånd bandets motståndsnivå är lätt (6,4–11 kg) lämplig för nybörjare; rosa motstånd band motstånd nivå medium (11,3 – 15 kg) lämplig för mellanstora; Lila motståndsbandsnivå är tungt (18,1 – 22,7 kg) lämplig för professionella idrottare, du kan välja 1 av våra 3 färgband för olika stretchnivåer: Lätt, medium, tung, det rekommenderas att gradvis i
  • ?Nöjdhetsgaranti?Säkra booty-band, kommer inte att gå sönder? CamTOA träningsband starka och snäva sömnadsmetod gör det inte lätt att gå sönder. mycket säkrare än latexen. Resistenta höftband kan hjälpa dig att utföra knäböj korrekt och hålla knäna tryckta. Du kan enkelt passa in det i din väska. Använd dem hemma, på gymmet, när du reser eller som en del av en träningsklass. Dessa motståndsband passar för kvinnor och män på alla fitnessnivåer. Du kan ha en effektiv träning med detta höftband var som helst
  • ?Garanti? Vi förbättrar ?Innan CAMTOA-motståndsband kom in på marknaden försökte vi olika tester och började sälja dem efter att alla parter garanterades bli kvalificerade, men vi kan fortfarande inte säga att vi är perfekta, vi välkomnar varje användare av CamTOA-motståndsbandet för att ge oss några förslag på produktproduktion och kvalitetsförbättring. Användarupplevelsen är alltid vårt fokus. Oavsett vilka frågor du har, vänligen försök berätta för oss för att hjälpa dig att lösa problemet.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

KamTOA tygmotståndsband!
?Omfattande träning – den kan användas för helkroppsträning och är ett multifunktionellt motståndsband. Oavsett om det är bantning, höftlyft eller muskelstyrketräning, kan det göras.
Material: 100 % lätt att bära - våra motståndsband är kompakta och bärbara. Du kan träna när som helst för att skydda din hälsa.
?Form din kropp – de tre färgerna motsvarar tre olika motståndsvärden, och du kan använda två eller flera motståndsband för att träna enligt din styrkenivå.

Varför välja CAMTOA resistensband
?Premiummaterial? Först, CAMTOA resistensband är tillverkade av material av högsta kvalitet (inte gummiband som är mycket billigare och tenderar att gå sönder lätt). De är starkare och kan sträcka sig längre. Du kommer att känna samma motstånd efter många rep.
?CAMTOA resistensband är fria från icke-naturliga material som termoplastisk elastomer (TPE) – TPE-material kostnad 30–40 % mindre, är inte skonsamma mot huden och mycket mindre hållbara.
?Accessoarer: Dessutom, Kamtoa-resistensband är bekväma, mjuka och enkla på huden. Våra band är också tillverkade av ett tyg som förhindrar att den rullar, glider eller klämmer ner under träningen.
?Slutligen, varje köpare av CAMTOA Resistance Band förtjänar de bästa kvalitetsprodukterna. Detta är vad vi strävar efter

Förpackningen innehåller:
Material: PVC 3 x motstånd band
Material: 100 % frostad väska

Beskrivning av motstånd:
Material: Grön resistensband: Lätt (6,4 – 11 lbs) lämplig för nybörjare
Material: rosa resistensband: medium (30 – 15 lbs) lämplig för mellanliggande
Material: Plast med lila motstånd: Tung (7,1–22,7 kg) lämplig för professionella idrottare

AnvändningRekommendationer:
Du kan välja 1 av våra 3 färgband för olika stretchnivåer: Lätt, medium, tung.
Det rekommenderas att gradvis öka styrkeutbildningen i gruppen under användningsprocessen.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
1 268 övergripande betyg
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Amazon Customer
4,0 av 5 stjärnor Package contained no product info
Granskad i Storbritannien den 10 mars 2020
Verifierat köp
12 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Sofia
5,0 av 5 stjärnor Pleasantly surprised!
Granskad i Storbritannien den 6 maj 2020
Verifierat köp
8 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Cee
4,0 av 5 stjärnor Purple band is VERY resistant....
Granskad i Storbritannien den 12 juli 2020
Verifierat köp
5 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Nicole
5,0 av 5 stjärnor Robuste Fitnessbänder
Granskad i Tyskland den 16 november 2019
Verifierat köp
57 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Schmiddi
5,0 av 5 stjärnor Viel Spaß beim Sport :)
Granskad i Tyskland den 2 februari 2020
Verifierat köp
51 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk