250,00kr
GRATIS leverans: Onsdag, 8 dec
I lager.
250,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
250,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
Returer: Förlängd returperiod för semestersäsong t.o.m 31 januari 2022.
För semestersäsongen 2021 kan returvaror som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2022.
Speed rope inkl. 3 reserv... har lagts till i din kundvagn

Speed rope inkl. 3 reservkablar i stål | Idealisk för Crossfit, fitness, boxning och lätt dubbelt under | Hopprep för fitness kvinnor och män premium lagerbollar | Oförstörbara handtag


Pris: 250,00kr

Förbättra ditt köp

  • ✅ CROSSFIT SKIPPING ROPE: Vårt hopprep har utformats och utvecklats för idrottare som fokuserar på två mål inom crossfit: hjälpa dig att förbättra dina double unders och hjälpa konkurrenterna att nå nästa nivå: triple under. Våra avancerade lagerkulor möjliggör en exklusiv snabb snurrning.
  • ✅ DIN TRÄNINGSUTRUSTNING HEMMA: BRANK Rope blir din bästa partner för din konditionsträning. Ger dig den bästa chansen att förlora fett och forma din kropp. Vårt paket innehåller ett gratis träningsprogram som visar hur du lyckas: snabbt och effektivt. Dina resultat kommer att imponera på dina vänner
  • ✅ HOPPREP VUXNA KVINNOR OCH MÄN: vårt professionella hopprep är utformat för damer och herrar och är lätt justerbart för bästa komfort. Det kan också passa barn och unga idrottare. Sluta använda billiga low-end hopprep i plast som alla delar på gymmet. Välj ett riktigt personligt hopprep för att utöva din fulla kompetenspotential.
  • ✅ UNIKT HELA PREMIUMPAKET: Det är inte bara ett fitness- eller crossfit-speedrep. Vi använde de bästa materialen för att sätta upp ett av de snabbaste hopprep som finns på marknaden och med många delar och bonus som erbjuds. Bara unikt. Få den bästa kvaliteten till ett överkomligt pris
  • ✅ 365-dagars garanti och kundvård: Du tar ingen risk när du väljer produkter från BRANK Sports️. Du får 365 dagars garanti för ditt nya hopprep. Vår kundtjänst står till ditt förfogande för att tillfredsställa dig.

Köps ofta tillsammans

  • Speed rope inkl. 3 reservkablar i stål | Idealisk för Crossfit, fitness, boxning och lätt dubbelt under | Hopprep för fitness
  • +
  • Hopprep Speed Rope + Träning e-Bok + Ersättningskabel, 2 Justerbara 10,3ft Stålkablar, Pro-Kullager + Halkskydd | Hemmagym Fi
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Produktbeskrivning

Vad är bättre än hopprep för personer som vill ha den mest effektiva hemmagymutrustningen för att bränna kalorier?

Springrep är MUST när det gäller utrustning för konditionsträning för hemmet.
Två gånger mer konditionsträning än löpning.

Vårt BRANK Rope innehåller 3 stålkablar för priset av en (vardera 3m50 långa). Du behöver inte spendera mer pengar om några veckor för att byta kabel. Du är tyst i flera år. Vi glömmer inte heller bärväskan eller reservdelar som du kommer att uppskatta. Vårt nöje.

Dess fördelar? Vi har utrustat BRANK Rope med lagerkulor av bästa kvalitet för att erbjuda ett fantastiskt spinn som mycket få konkurrenter kan leverera. Vi har också lagt till gummicylindrar för att förhindra att handtagen glider längs kabeln när du hoppar. Det är extremt effektivt: du behöver inte sprida ut armarna för att upprätthålla den dynamiska rotationen. Detta kommer att lösa ett återkommande problem för många insiders ... som kommer att känna igen sig.

Vår dokumentation skriven på 5 språk har noggrant utarbetats för att hjälpa dig att anpassa vårt långa hopprep till din storlek, och även för att erbjuda dig några tips som kommer att hjälpa dig att väsentligt förbättra dina hoppkunskaper.
Många av våra kunder har redan upplevt och njutit av det.

Men vi slutar inte där: vi erbjuder dig 3 kostnadsfria träningsprogram under 6 veckor som är skrivna för alla nivåer
för att lära sig grunderna i hoppning, för att förlora fett tack vare hopprep hemma träning och även för att snabbt dominera dubbla-unders.

Vi har gjort allt för att tillfredsställa dig med detta unika erbjudande.
Vår kundtjänst kommer alltid att finnas där för att svara på dina frågor och se till att du blir helt nöjd.

Upptäck vårt BRANK Rope och gå med i vår kundgemenskap. Bara
klicka på knappen "lägg i korgen" ovan så får du din nya träningsutrustning för hemmet väldigt snabbt.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner