1 699,35 kr
FRI frakt: aug 6 - 24 Detaljer
I lager.
1 699,35 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
1 699,35 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av hongmeili.

Quiltat madrassöverdrag tjockt vändbart Futon madrassöverdrag Andningsbart fällbart madrassöverdrag Tatami Barnmadrass Gästsäng-blå tvilling


Pris: 1 699,35 kr
Yellow
Twin

Förbättra ditt köp

  • Vikbar: Tatami-hopfällbar futonmadrass gör att du kan sova bekvämt vart du än går. Den kan rullas upp i en garderob och läggas ut på golvet för att sova. Perfekt för små lägenheter och trånga utrymmen, sparar effektivt bostadsutrymme och rör dig lätt.
  • Material: Japansk Tatami Futon-design, tillverkad av högkvalitativ polyester, mjuk beröring, hudvänlig, andningsbar, halkfri, bärbar, quiltad och låser fyllmedlet ordentligt.
  • Tjocklek: 10 cm tjock. Madrassen är tillräckligt tjock för att du inte känner det hårda golvet och kan också användas på sängen för att ge dig en utmärkt sömnupplevelse.
  • Bekväm: Ergonomisk design, denna matta är bekväm och mjuk nog för att ge bra stöd till ryggraden när den ligger på golvet och gör din kropp avslappnande och dekomprimerad.
  • Bred mångsidighet: Perfekt för golv futon tatami matta, campingmatta, gästsäng, tältmatta, barnlekmatta, ersättning tillfällig säng för dagtimning. Passar också för spjälsäng och ingen rädsla för att barnet faller. I din bil när du går någonstans.

Produktinformation

Färg:Yellow  |  Storlek:Twin

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:Yellow  |  Storlek:Twin

Denna quiltade madrass är ett perfekt val om du funderar på en bekväm, mjuk, andningsbar och högkvalitativ madrass. Den låter dig sova bekvämt vart du än går.
STORLEK: Twin: 90x200cm (35x79in), Full: 120x200cm (47x79in) ), Queen: 150x200cm (59x79in), King: 180x200cm (71x79in)
OBS:
Torka inte / bleka / stryka, kan rengöra madrassen med en dammsugare regelbundet, lägg platt och torr. vakuumpackade den under frakt, så den behöver 2 ~ 3 dagar för att helt återhämta sig sin form och full tjocklek efter uppackning. Den kommer att återvinnas snabbare i solen.
Garanti efter försäljning:
Tveka inte att kontakta oss om du har några problem med vår produkt, vi kommer att vara uppriktiga tillgängliga för att ge dig tillfredsställande lösningar och utmärkta tjänster inom 24 timmar.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner