137,90 kr
GRATIS leverans: Måndag, 1 nov på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
Prioriterad leverans: Fredag, 29 okt
Beställ inom 8 tim och 36 min
I lager.
137,90 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
137,90 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från Amazon
Säljs av Dulàc
Skickas från
Amazon
Säljs av
har lagts till i din kundvagn
1-Click-beställning är inte tillgängligt för artikeln.

Dulàc Arnica stark olja koncentrerad till 35%, 50 ml, Idealisk för massage, med Arnica från biologiskt jordbruk, 100% Natural, 100% Made in Italy, Arnica 35


Pris: 137,90kr

Förbättra ditt köp

  • ✔️ [INNOVATIV]: Arnica Montana från ekologiskt jordbruk koncentrerad till 35% och extraherad med ultraljud, en innovativ extraktionsteknik som gör det möjligt att skapa högkvalitativa fytoextrakt utan att ändra de aktiva ingredienserna i växterna i det minsta. Denna process äger rum vid rumstemperatur och undviker sålunda sönderdelningen av de termolabila aktiva ingredienserna, såsom eteriska oljor; därför erhålls rena fytoextrakt av alla aktiva beståndsdelar i växterna.
  • ✔️ [KOMPLETT OCH NATURLIGT]: förutom Organic Montana Arnica (35%), består oljan av följande fytoextrakt som stärker dess egenskaper: Devil's Claw, Calendula, Kamomill, Svart vinbär, Hypericum, Vitamin E. Dessutom eteriska oljor av eukalyptus och pepparmynta som förstärker oljans verkan, fräschar upp det behandlade området och ger en behaglig aromatisk ton - 100% NATURLIG - PARABENFRI - MINERALOLJOR - KILSIKONFRI.
  • ✔️ [KLAR INTERVENTION FÖR SJUKDOMAR OCH INSEKTBIT]: produkt att alltid ha hemma för de med barn eller att alltid hålla i väskan för dem som gör sport.
  • ✔️ [PERFEKT FÖR MASSAGE OCH SPORT]: slappnar av de trötta områdena i kroppen, perfekt för att massera muskler före eller efter sport.
  • ✔️ [100% MADE IN ITALY]: tack vare det ständiga engagemanget och det synergistiska arbetet i våra laboratorier med sektorsspecialister, har alla våra produkter höga kvalitetsstandarder, som alltid har varit en symbol för MADE IN ITALY.

Rabatt på ditt första app-köp som Prime-medlem
Få 100 kr rabatt på ditt första berättigade köp som Prime-medlem i Amazon-appen .

Köps ofta tillsammans

  • Dulàc Arnica stark olja koncentrerad till 35%, 50 ml, Idealisk för massage, med Arnica från biologiskt jordbruk, 100% Natural
  • +
  • WELEDA Arnika massageolja, närande naturkosmetik kroppsolja mot spänningar och kramper i musklerna, perfekt för före och efte
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Koncentrerad olja bestående av en hög andel Arnica Montana Oil (35%) från ekologiskt jordbruk och 11 vegetabiliska oljor berikade med vitamin E. Lämplig för att koppla av de trötta områdena i kroppen, för rehabilitering och före / efter sportsmassage. området som ska behandlas, massera tills produkten har trängt in helt. EXTRAKTIONER MED ULTRASOUND: innovativ och ren extraktionsteknik som gör det möjligt att skapa högkvalitativa fytoextrakt utan att ändra de aktiva ingredienserna i växterna i det minsta. Denna process äger rum vid rumstemperatur och därigenom undviks upplösning av de termolabila aktiva ingredienserna, såsom vitaminer eller eteriska oljor; därför erhålls rena fytoextrakt av alla aktiva ingredienser i växterna, ett resultat som inte är möjligt med en mekanisk extraktion.

Anvisningar

Hur man använder: för hudanvändning, applicera direkt på området som ska behandlas med en cirkulär massage tills den är helt absorberad.

Visa mer

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Feedback


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner