81,36kr
GRATIS leverans 26 okt - 2 nov. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"81,36 kr","priceAmount":81.36,"currencySymbol":"kr","integerValue":"81","decimalSeparator":",","fractionalValue":"36","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"if9EMKBng211kDMsifcZcEa874aS%2FuLjBsOMbFVNcJtAiwNjTIG%2FGAN6snz85XAXS6s0WYspqslDt2FnRyScYxkx7wbD0zPlTlpRllm1vZSwosw8G2bUUdo%2FZvWGSj3KmjyY0%2FuALwxsOUHDEpFCqAlh9LRJESLnjpG7s97fcvManoD6k0kLP970SfSIEJ%2B6","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
81,36 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
81,36 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
LouisKon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

2st justerbara glasögon kedjahalsglasögon kedja glasögonrep (gyllene, svarta) för Flickor Skönhet


81,36kr

Förbättra ditt köp

  • Dessa kedjor skulle hjälpa till att förhindra att glasögon faller och därmed skydda dem från att skadas eller oavsiktlig förlust.
  • Kan också vara ett bra presentval för dina vänner, de kommer att gilla det. Varje noggrant anslutet utförande ser till att kedjan är tillräckligt stark för att stödja dina glasögon.
  • Du kan använda den på dina glasögon på nacken eller armen, perfekt för att förhindra att glasögon faller ner när du sportar, som löpning, vandring, cykling etc.
  • Dessa glasögonkedjor är gjorda av premiummaterial för lång tid.
  • En mode- och charmig glasögonkedja, gör dina glasögon ovanliga. Perfekt för att dekorera dina läsglasögon, glasögon och solglasögon.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktbeskrivning

Beskrivning

Dessa glasögonkedjor har fint utförande, bekvämt och säkert, vilket kan förhindra att glasögonen förlorar under träning, lämpliga för alla typer av glasögon och. Du kan ta av glasögonen och sätta dem på bröstet, oavsett om det är sport eller resor. Eller delta i en bankett, det är din favoritglasögons partner.

Funktioner

- Färg: Gyllene och svarta
- Material: Koppar och konstgjord pärla
- Storlek: 75, 00X0, 50X0, 20cm/ 29, 48X0, 20X0, 08in
- Dessa glasögonkedjor är gjorda av premiummaterial för lång tid.
- Dessa kedjor skulle hjälpa till att förhindra att glasögon faller och på så sätt skydda dem från att skadas eller oavsiktlig förlust.
- Du kan använda den till dina glasögon på nacken eller armen, perfekt för att förhindra att glasögon faller ner när du sportar, som löpning, vandring, cykling etc.
- En mode- och charmig glasögonkedja, gör dina glasögon ovanliga. Perfekt för att dekorera dina läsglasögon, glasögon och solglasögon.
- Det kan också vara ett bra presentval för dina vänner, de kommer att tycka om det. Varje noggrant anslutet utförande ser till att kedjan är tillräckligt stark för att stödja dina glasögon.


Paket inklusive

2 x glasögonband

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner