Hur Amazon skyddar dina personuppgifter

Vi tänker alltid på din integritet vid utvecklingen av alla våra system och enheter och vi har lagt ner mycket arbete på att säkerställa dina personuppgifters säkerhet i varje del av vår verksamhet.

Vi upprätthåller fysiska, elektroniska och processuella säkerhetsåtgärder i samband med insamling, lagring och utlämnande av personuppgifter. Våra säkerhetsrutiner innebär att vi ibland kan kräva identitetsbevis innan vi lämnar ut personuppgifter till dig. Du hittar mer information i vårt Integritetsmeddelande.

Information om våra kunder är en viktig del av vår verksamhet och vi säljer aldrig våra kunders personuppgifter. I vissa fall kan vi dela dina personuppgifter med tredje part, men detta är endast för att tillhandahålla tjänster till dig eller för att följa gällande lagar. Du hittar exempel i vårt Integritetsmeddelande.

Det är även viktigt att du skyddar ditt lösenord och dina datorer, enheter och program mot obehörig åtkomst. Vi rekommenderar att du använder ett unikt lösenord för ditt Amazon-konto som inte används för andra onlinekonton. Kom ihåg att logga ut när du inte längre använder en dator som du delar med andra. Här hittar du instruktioner om hur du loggar ut från ditt konto. Mer information om hur du håller dig säker online finns här.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.