Arkivera en beställning

Du kan arkivera beställningar som du inte längre vill ha en referens till eller inte längre vill att ska visas i standardvyn i beställningshistoriken.

Så här arkiverar du en beställning:

  1. Gå till Dina beställningar och hitta den beställning eller den artikel som du vill arkivera.
  2. Välj Arkivera beställning.

Din beställning kommer att tas bort från standardvyn för beställningshistoriken. Arkiverade beställningar tas inte bort från sökningar och kan hittas i Visa arkiverade beställningar.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.