Om presentinslagning

Amazon erbjuder presentinslagning för de flesta artiklar som fraktas från Amazon och från utvalda Amazon-återförsäljare.

Presentinslagning omfattar:

  • Presentinslagning, förpackning eller påse som passar artikeln
  • Dekorativt band
  • Tryckt kort med ditt presentmeddelande utanpå förpackningen
  • Möjlighet att lägga till en digital kopia av gåvokvittot som skickas vid leverans

Priset för presentinslagningen visas med presentuppgifterna efter att du har angett leveransadressen. Vi tar bort eller täcker för artikelns prislapp om det är möjligt. Om en present skulle skadas genom att prisuppgifterna tas bort eller täcks för lämnar vi priset synligt.

Observera: I priset för presentinslagning ingår all tillämplig moms inom EU. Om du beställer en vara utanför EU betalar du ingen moms. En detaljerad översikt av dessa avgifter finns i din beställningssammanfattning.

Vissa artiklar kan inte slås in på grund av storlek, form eller för att de är för ömtåliga. Dessa artiklar skickas ofta i sin ursprungliga förpackning istället för en Amazon.se-förpackning. I så fall visas ett meddelande i kassan, som anger att artikeln kommer att levereras i tillverkarens originalförpackning.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.