Om presentbeställningar

Du kan skicka artiklar som gåvor när de levereras av Amazon eller från utvalda Amazon-återförsäljare.

När du markerar din artikel som en gåva kan du:

  • Inkludera en följesedel så att mottagaren ser vem den är ifrån.
  • Dölja priserna på följesedeln.
  • Inkludera ett personligt meddelande.
  • Lägga till valfri presentinslagning.
  • Skicka en digital kopia av gåvokvittot vid leverans.

Presentmeddelandet skrivs på följesedeln. Om du har lagt till presentinslagning placeras följesedeln i ett kuvert med texten ”Förstör inte överraskningen”. Namnet och adressen som du anger som leveransadress visas på följesedeln. Om presentbeställningen innehåller artiklar avsedda för olika mottagare, vänligen ange ett presentmeddelande för varje artikel. Mottagaren kommer också att kunna använda följesedeln för att returnera en artikel om det skulle behövas. Du kan också välja att skicka en digital kopia av gåvokvittot som kommer att skickas vid leverans av själva gåvan.

Om du väljer att inte slå in artikeln (eller om artikeln inte kan slås in) skrivs presentmeddelandet på följesedeln. Vissa artiklar kan inte slås in på grund av sin ovanliga storlek, vikt eller form. Dessa artiklar kommer ofta i sin originalförpackning. I så fall meddelas du om det i kassan. Du kan markera ”Skicka i Amazon-förpackning” i kassan (om tillgängligt) om du inte vill avslöja innehållet. Om du markerar det alternativet skickas artikeln i en Amazon.se-förpackning utan extra kostnad.

Köpta presentartiklar avgör inte vilka rekommendationer vi ger dig, och artiklar som du beställer från en presentlista eller önskelista markeras som köpta så att mottagaren inte får en dubblettgåva. Om du ger bort en Kindle kan mottagaren registrera Kindle-enheten på sitt eget konto när den anländer.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.