Dela önskelistan

Du kan ställa in önskelistor så att de bara kan öppnas av dig, av dem som har en direktlänk eller av vem som helst.

Så här ställer du in eller ändrar dina sekretessinställningar:
  1. Gå till Din lista.
  2. Klicka först på lämplig länk på högersidan och sedan Hantera listor.
  3. Välj önskad sekretessinställning under Sekretess i fönstret Inställningar för lista.
    • Offentlig/delad: Bara personer med en länk (URL) kan se din önskelista
    • Privat: Bara du kan se din önskelista
  4. Klicka på Spara ändringar.

Observera:

  • Du kan också klicka på Dela med vänner för att meddela andra personer via e-post, Facebook och Twitter. De e-postadresser du anger används bara för att skicka det här meddelandet.
  • Oavsett om din önskelista är "Privat" eller "Offentlig" kan du låta en annan person redigera önskelistan. Om du vill bjuda in eller ta bort en person från listan öppnar du listan och klickar på Bjud in.
  • Det kan ta upp till 15 minuter innan du kan söka efter din önskelista.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.