Om beställningar från en tredjepartssäljare

Tredjepartssäljare är oberoende säljare som erbjuder en mängd nya, begagnade och renoverade varor samt samlarobjekt.

Du beställer av en tredjepartssäljare på samma sätt som när du beställer något annat på Amazon.se. Amazon överför dina medel till tredjepartssäljaren, men vidarebefordrar aldrig dina betalningsuppgifter.

Observera: Överför aldrig några pengar direkt till en säljare. Om en säljare ber dig att överföra pengar direkt till hen bör du inte göra det, utan istället anmäla det till vår kundtjänst.

Om tredjepartssäljarens artiklar inte levereras av Amazon kommer din beställning att levereras direkt av säljaren, som i så fall också hanterar all sin kundtjänst.

Eftersom Amazon.se inte är direkt inblandad i att slutföra försäljningen som ordnas med tredjepartssäljare, måste du kontakta tredjepartssäljaren direkt i följande situationer:

  • för att fråga om en artikel som hen säljer på Amazon.se.
  • för att ta reda på när din beställning kommer att skickas och levereras.
  • om din beställning inte kommer fram till det beräknade leveransdatumet.
  • om en artikel som du har fått kom fram skadad eller blir bristfällig inom garantiperioden.
  • om artikeln du har fått inte är densamma som på artikelns produktpost.

Om det uppstår en tvist mellan dig och en tredjepartssäljare och ni inte kan nå en överenskommelse, står Amazons A-to-z guarantee till ditt förfogande. För mer information går du till Skydd enligt A-to-z guarantee.

  • Säljare anstränger sig för att se till att lagret är påfyllt, men ibland händer det att en artikel inte finns på lager när beställningen görs. Även om detta inte går att undvika ibland, kräver vi att säljare säkerställer att det händer så sällan som möjligt.
  • Förfalskade varor får inte säljas på Marketplace på Amazon.se. Meddela oss om du får en Marketplace-artikel som du misstänker är förfalskad. Vi undersöker noggrant varje anmälan om varor som misstänks vara förfalskade som säljs på Amazon.se.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.