Villkor för garanterad leverans

Garantivillkor

För att kunna säkerställa garantin måste en debitering göras från din angivna betalningsmetod (betal- eller kreditkort) innan det överenskomna leveransdatumet som anges på produktsidan gäller. Vid betalning med månadsfaktura måste de giltiga betalningsvillkoren uppfyllas. Betalning med månadsfaktura är inte möjligt vid leverans till ett uthämtningsställe. Vi rekommenderar betalning med kreditkort eftersom betalning med månadsfaktura kan fördröja bearbetningen av din försändelse.

Leveransgarantin gäller inte vid betalning med kreditkort om debiteringen från det angivna kreditkortskontot inte kunnat genomföras inom den tidsram som anges på produktsidan.

Om alternativet för prioriterad frakt av någon anledning inte längre är tillgängligt under beställningsprocessen (till exempel på grund av att en tidsgräns passerades eller tillgängligheten av en artikel ändrats) är leveransgarantin ogiltig.

Vid leverans till hemadresser kräver leveransombudet vanligtvis en underskrift. Leveransgarantin uppfylls vid det första leveransförsöket, även om mottagaren inte kunde nås.

Om leveransen sker till ett uthämtningsställe uppfylls leveransgarantin vid leveransen av försändelsen till uthämtningsstället. Du kommer att informeras om detta via sms eller e-post.

Observera att en artikels tillgänglighet kan variera beroende på om flera exemplar beställs. Det innebär att alla artiklar i beställningar med flera exemplar av en och samma artikel kanske inte kommer att ha samma leveranstid.

Anspråk kan endast väckas för återbetalning av fraktkostnader.


  1. Frakt med leveransgaranti är endast tillgängligt för artiklar som har fraktalternativ på produktsidan eller i beställningssammanfattningen. Leveransgarantin för prioriterad frakt gäller inte några andra artiklar.
  2. Frakt med leveransgaranti är endast tillgängligt fram till den angivna tidsgränsen och endast från måndagar till lördagar, inte på söndagar eller på en regional eller nationell helgdag. Leverans till företagsadresser är inte möjligt på lördagar.
  3. Frakt med leveransgaranti gäller endast för produkter som säljs via webbplatsen Amazon.se på https://www.amazon.se och inte för artiklar från Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.co.jp, Amazon.ca eller någon annan webbplats som drivs av Amazon.se eller kan nås via Amazon.se. Frakt med leveransgaranti är inte tillgängligt för artiklar som säljs på Amazon.se Marketplace eller via säljpartner.
  4. Frakt med leveransgaranti är inte tillgängligt för leveransadresser på öar.
  5. Frakt med leveransgaranti är inte tillgängligt för postboxadresser.
  6. Leveransgarantin kan inte tillhandahållas om omständigheter eller händelser uppstår till följd av force majeure eller annan anledning utanför Amazon.ses kontroll.
  7. Amazon.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller upphäva leveransgarantin eller själva tjänsten.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.