Skriva ut momsfaktura eller beställningssammanfattning

När din beställning har skickats kan du hitta en utskrivbar version av din momsfaktura eller beställningssammanfattning på Ditt konto.

Du kan skriva ut en beställningssammanfattning för valfri beställning på Amazon.se. Du kan också ladda ner eller skriva ut en faktura för de flesta beställningar (med skickas och säljs av Amazon) efter att de har skickats. Om du behöver en faktura från en tredjepartssäljare och det inte finns någon utskrivbar faktura under Dina beställningar, vänligen kontakta säljaren.

Så här skriver du ut en kopia på din faktura eller en beställningssammanfattning:

  1. Gå till Dina beställningar.
  2. Hitta den beställning för vilken du vill ladda ner eller skriva ut en faktura eller beställningssammanfattning. Tips: Om du inte hittar beställningen väljer du en annan tidsperiod under Datum och klickar på Kör.
  3. Navigera till en beställning och klicka på Faktura.
  4. Beroende på beställningens typ kan du nu välja följande alternativ i rullgardinsmenyn:
    • Om det finns en faktura för din beställning visas alternativet momsfaktura. Fakturor skapas alltid per leverans, så flera fakturor kan vara tillgängliga. Förutom fakturan kan du även skriva ut beställningssammanfattning.
    • Om det inte finns någon faktura för din beställning ser du bara alternativet Utskrivbar beställningssammanfattning. Om du behöver en faktura från någon av våra försäljningspartner klickar du på Begär faktura för att kontakta partnern direkt.
  5. Nu kan du skriva ut din faktura och/eller beställningssammanfattning eller spara dem i pdf-format på din dator.

Observera: Observera att momsfakturor inte är månadsfakturor. Du kan när som helst besöka sidan Mina fakturor för att se alla dina månadsfakturor, beställningar som ingår i fakturan, betalningsstatus (öppen, förfallen, delvis betald eller betald), förfallodatum, betalningsinstruktioner och fakturabelopp.

Var den här informationen hjälpsam?

Tack för din feedback.

Välj det som bäst beskriver informationen:

Tack! Även om vi inte kan svara direkt på din feedback använder vi den här informationen för att förbättra vår onlinehjälp.