315,29 kr
129,27 kr leverans: maj 8 - 28 Detaljer
Endast 10 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av JapaNzon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

HO gauge 2-181 HO unitrack PC rak linje 369 mm (4 delar) (japansk import)

av Kato

Pris: 315,29 kr
Nytt (2) från 315,29 kr + 129,27 kr frakt

Förbättra ditt köp

  • Den här artikeln är INTE en leksak och är avsedd för modellering

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Lämplig för följande skalor:
HO¬OO-skala

2-181 (HO) PC rak linje S369 Förutom HO-enhetslinjen, är en PC-sovtyp med en inte vid den kurvilinära delen nytillagd. Spåret kan inte vara, som har fått stor popularitet med N-mätaren, är mycket populärt när du kan njuta av den faktiska körningen. Den horisontella delen kan anslutas till den konventionella enheten och kan användas gemensamt, till exempel punkter. Anslutningen på kantdelen är markerad med en skylt som är lätt att förstå och enheten är utformad för att förhindra fel anslutning. Det är ett perfekt föremål för att skapa en modern ny rutt som uttrycker PC-sovande. HO Uni-track är ett spår av montering med en spårbas för HO-mätare som uppnår både realism och användarvänlighet, och inser efterfrågan att "vi vill köra HO-mätarfordonet enkelt". Golvlayouten är naturligtvis den slutliga utgåvan av HO-mätarlinjen som kan användas ofta från modullayout till fullskalig layout. Huvudfunktioner? Ett nytt föremål som reproducera en modern spårscen, uttrycker en betongsovande, med en HO-enhet med en som inte går i kurvan. ? Grundläggande är samma singeltrådsspecifikationer som konventionella produkter. Uttryck soperna med moderna PC (betong) sovande. Sovrumsavstånd reproduceras såväl som den riktiga saken. ? Det böjda spåret R730 och R790 antar samma inte som de riktiga. Reproducerar en scen som passerar genom att luta fordonet. ? Markerar ytan på spåret för att förhindra felanslutningar så att anslutningar inte kan identifieras med ett ögonkast. ? Använder ett tillvägagångsspår i början och slutpunkterna på kurvan för att uppnå jämn rak kurvpassage. ? Matarspårsuppsättningen motsvarar den cirkulära layouten, och matarspåret 246 mm är ett tvådelat set med den vända raka linjen 246 mm tillsatt. ? Anslutningsdelen har ett rykte, Uni-Joyner antaget. Vi inser pålitlig elförsörjning och fast anslutning. ? Skjutpapper fästepaket i


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner