210,00kr
GRATIS leverans: dec 18 - jan 8 Detaljer
I lager.
210,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
210,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
ATWHSDDGU
Säljs av
Skickas från
ATWHSDDGU
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2022.
För semestersäsongen 2021 kan returvaror som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2022.

Simflytväst uppblåsbar baddräkt bärbar badväst bärande vikt 100 kg lämplig för snorkling, kajak, forsränning, surfing unisex


Pris: 210,00kr
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Färg: gUL
gUL
Uppdaterade andra alternativ baserat på det här valet

Förbättra ditt köp

  • ☀ Simväst: Denna uppblåsbara väst kan öka ditt självförtroende och låta dig utforska undervattensvärlden mer bekvämt. Den är mycket lämplig för nybörjare och simmare.
  • ☀ Uppblåsbar baddräkt: Vanligtvis tar det bara 10 sekunder att blåsa upp baddräkten helt med munnen. När du känner dig trött kan du blåsa upp din baddräkt för att hjälpa dig att flyta på vattnet för vila. Efter att ha tömmat baddräkten kan du dyka, vilket är mycket bekvämt.
  • ☀ Lätt att bära: Den maximala bärkapaciteten för denna uppblåsbara baddräkt är 100 kg. Det finns ett nylonrep på den uppblåsbara baddräkten, du kan använda den för att fixa baddräkten på din kropp. Lätt att använda.
  • ☀ Material: Den uppblåsbara baddräkten är tillverkad av högkvalitativt PVC-material, som är bekväm att beröra. Samtidigt har den också 7 olika färger för dig att välja mellan. Färgerna är ljusa och kan ge dig den bästa upplevelsen.
  • ☀ Används i stor utsträckning: Denna bärbara uppblåsbara baddräkt är bara storleken på en bok efter att ha viktats, vilket är mycket bekvämt för dig att bära när du går ut. Du behöver inte längre hyra dyr snorklingsutrustning. Den är lämplig för surfing, snorkling, kajakpaddling, surfing, etc.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Produktbeskrivning

Vi sätter alltid säkerheten först. Alla produkter har genomgått strikta inspektioner innan de lämnar fabriken, så att du kan använda dem med förtroende.

Under den varma sommaren föredrar människor att delta i olika vattensporter. Denna bärbara uppblåsbara baddräkt kan hjälpa dig att utforska en bredare undervattensvärld, skydda din säkerhet och hjälpa dig att tillbringa en bra sommar.

Det tar vanligtvis bara 10 sekunder att blåsa upp den uppblåsbara baddräkten helt med munnen. Hemma kan du också blåsa upp den och använda den som en kudde.

Vi har också förberett en nätväska för dig, vilket är bekvämt för dig att förvara och bära denna uppblåsbara baddräkt.

För nybörjare kan denna uppblåsbara baddräkt förbättra deras självförtroende och låta dem utforska undervattensvärlden mer självförtroende.

Produktlista:
1 x uppblåsbar väst
1 x nätpåse

Om produkten har kvalitetsproblem, erbjuder vi 1 års gratis retur och utbytesservice.
Om du har några frågor under köp eller användning, vänligen kontakta oss. Vår kundtjänst kommer att ge dig ett svar inom 12 timmar.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner