Ej tillgänglig på svenska. Amerikansk engelska är det rekommenderade språket. Denna produkt levereras endast till Sverige.

Dela
649,00kr
GRATIS leverans: Måndag, 24 jan
I lager.
[{"displayPrice":"649,00 kr","priceAmount":649.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"649","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"NxrM9mdli9pa0YCUlh6DOtupjWZvkmuH5Llj67%2FBXrRJbrSNpw54ROtmoKBK2GgsJYzlApSeGrRw2ajyqo4WcTWYgmqZcTeAJQKTmnt2uXyWoFKP59Xbqc4Ht6%2FzmUatrnrFMqIwECjFjfP%2BVvqUPJE8UH2ekyjr","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
649,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
649,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Skickas från
Amazon
Säljs av
Amazon
Echo Dot (4:e generatione... har lagts till i din kundvagn
Du har markerat det här som en gåva, så artikeln kommer inte att länkas till ditt konto. Länka till ditt konto genom att avmarkera ”Det här är en gåva”
Kontolänkning är inte tillgängligt när du beställer fler än $PREREG_MAX_QUANTITY stycken av den här enheten.

Echo Dot (4:e generationen) Internationell version | Smart högtalare med Alexa | Grafitgrå | Svenskt språk ej tillgängligt

3,4 av 5 stjärnor 10 betyg

649,00kr

Förbättra ditt köp

  • Möt Echo Dot – Echo Dot (4:e generationen) ansluter till Alexa, en molnbaserad rösttjänst, för att spela musik, ställa in timers och larm, styra kompatibla smarta enheter och mer.
  • Rekommenderat språk — Amerikansk engelska rekommenderas för att få tillgång till Skills och en optimal musikupplevelse. Musikstreamingtjänster, Alexa-appen och kundtjänst finns endast tillgängliga på engelska. Svenska är ej tillgängligt.
  • Röststyr din underhållning – streama låtar från Amazon Music Unlimited, Spotify och TuneIn. Para ihop enheten med en annan Echo Dot (4:e generationen) för stereoljud eller streama musik från andra populära ljudtjänster via Bluetooth med din smartphone eller surfplatta (kräver Bluetooth-anslutning från en kompatibel enhet, röststyrning stöds inte).
  • Redo att hjälpa till — be Alexa spela musik, svara på frågor, spela upp nyheter från Sveriges Radio och andra internationella nyhetskanaler, kolla vädret, ställa in larm och annat.
  • Styr ditt smarta hem – använd rösten för att tända lampor och aktivera stickkontakter med kompatibla enheter.
  • Tillgänglighet för funktioner – vissa Alexa-funktioner kanske inte stöds i ditt land, till exempel Alexa Guard, Amazon Kids och köp inuti Skills.
  • Utformad för att skydda din integritet – byggd med flera lager integritetsskydd och kontroller, inklusive en knapp för att elektroniskt inaktivera mikrofonen.
  • Lyssna på nyheterna - Fråga "Alexa, play news" och hon kommer att ge tillgång till lokala och internationella nyheter.

Viktig information:

Vissa Alexa-funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder och språk, och kan komma att ändras när som helst.

Byggd för att skydda din integritet

Byggd för att skydda din integritet

Alexa- och Echo-enheter är byggda med flera lager integritetsskydd. Echo-seriens smarta högtalare har en knapp för att elektroniskt inaktivera mikrofonen. Du har också kontroll över dina röstinspelningar och kan visa, höra eller radera dem när som helst. Läs mer om integritet.

Enkel att installera och att använda

step 1

1.

Koppla in Echo Dot.

step 2

2.

Anslut till internet med Alexa-appen.

step 3

3.

Be Alexa att spela upp musik, väder, nyheter och annat.

Varje dag är Jordens dag

Du behöver inte vara miljöforskare för att göra hållbara val. Vi har byggt in hållbarhet när vi konstruerade den här enheten. Så här gjorde vi:

Materials

Material

50 % av plasten som används är återvunnen. 100 % av tyget som används är återvunnet. 100 % av aluminiumet som används är återvunnet och formgjutet. Enhet, kabel och adapter ingår.

Energy

Ren energi

Amazon bygger nya vind- och solkraftsanläggningar för att producera ren energi motsvarande den el som används av denna enhet. Se vår webbplats om hållbarhet för mer information.

Packaging

Förpackning

98 % av enhetens förpackning är tillverkad av träfiberbaserade material från ansvarsfullt förvaltade skogar eller återvunna källor.

Low Power Mode

Energisparläge

För att minska energiförbrukningen sätts enheten i energisparläge när den är inaktiv. Energisparläget är inte tillgängligt för vissa användarkonfigurationer. Mer information finns i avsnittet Begränsningar för energisparläget.

Jämför Echo-enheter

Pris Från: 649,00 kr Från: 999,00 kr
Betyg 3,4 av 5 stjärnor (10) 4,4 av 5 stjärnor (20)
Alexa inbyggt Ja Ja
Högtalare 1,6 tums framåtriktad högtalare 3 tums bashögtalare och dubbla 0,8 tums diskanter
Ljud in/ut 3,5 mm ljud ut 3,5 mm ljud in/ut
Dolby-teknik - Dolby Audio
Inbyggd Zigbee-hubb för smarta hem - Ja

Teknisk information

Echo Dot (4:e generationen)

Echo Dot (4:e generationen)

Storlek

100 x 100 x 89 mm

Vikt

328 gram. Verklig storlek och vikt kan variera beroende på tillverkningsprocess.

Wifi-anslutning

Wifi krävs. Dual-band wifi stöder nätverk med 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 och 5 GHz). Anslutning till trådlösa ad hoc-nätverk (eller peer-to-peer) stöds ej.

Bluetooth-anslutning

A2DP-stöd (Advanced Audio Distribution Profile) för strömning av ljud från en mobil enhet till Echo Dot eller från Echo Dot till en Bluetooth-högtalare. Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) för röststyrning av anslutna mobila enheter. Hands-free röststyrning stöds inte för Mac OS X-enheter. Bluetooth-högtalare som kräver PIN-koder stöds inte.

Ljud

1,6 tums högtalare. 3,5 mm stereoljudutgång för användning av externa högtalare (ljudkabel ingår ej).

Systemkrav

Echo Dot är redo att anslutas till ditt wifi-nätverk. Alexa-appen är kompatibel med Fire OS-, Android- och iOS-enheter och är också tillgänglig via webbläsare. Operativsystem som stöds. Vissa Skills och tjänster kan kräva prenumeration eller andra avgifter.

Garanti och service

Amazon Echo Dot (4:e generationen) säljs med en begränsad garanti på ett år från tillverkaren. Om du är konsument är den begränsade garantin ett tillägg till dina konsumenträttigheter och äventyrar dem inte på något sätt. Det betyder att du fortfarande kan ha ytterligare rättigheter enligt lag även efter att den begränsade garantin har upphört att gälla (klicka här för mer information om dina konsumenträttigheter). Användning av Amazon Echo Dot omfattas av villkoren som finns här.

Tillgänglighetsfunktioner

Alexa-appen och Alexa-kompatibla produkter innehåller flera funktioner för kunder med tillgänglighetsbehov kopplade till syn, hörsel, rörlighet och tal. Läs mer om Alexa och tillgänglighet.

Ingår i förpackningen

Echo Dot, strömadapter (15 W) och snabbstartsguide.

Integritetsfunktioner

Väckningsord, streaming-indikatorer, avstängningsknapp för mikrofon, möjlighet att titta på och radera röstinspelningar, och mer. Besök sidan Alexa, Echo-enheter och din integritet för att läsa mer om hur Alexa och Echo-enheter är byggda för att skydda din integritet.

Generation

Echo Dot 4:e generationen (lanserad 2020)

Språk

Alexa talar engelska, tyska, franska, italienska och spanska (rekommenderat språk för åtkomst till Skills: amerikansk engelska)


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

3,4 av 5 stjärnor
3,4 av 5
10 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Recenserat i Sverige den 28 februari 2021
69 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 10 april 2021
50 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 11 april 2021
43 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 4 maj 2021
Verifierat köp
10 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 11 september 2021
Verifierat köp
4 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 25 december 2021
Verifierat köp
Recenserat i Sverige den 23 juli 2021
19 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Recenserat i Sverige den 16 mars 2021
20 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk