630,09kr
GRATIS leverans 2 - 20 mars. Detaljer
Skickas vanligtvis inom 11 till 12 dagar.
[{"displayPrice":"630,09 kr","priceAmount":630.09,"currencySymbol":"kr","integerValue":"630","decimalSeparator":",","fractionalValue":"09","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"wT%2F6WadOG5RVgIQ3o9aa8UhALXh907C7kjYjJehySTLZm%2FBroIUYKE5qp4yl3MNPS2UW%2Byz3ylXI3Xm5nNV6K3bf9vTEYlsA6S37%2BPJpyMgDpXIVc8Iu17J33AnxoJaBZvsS8wvbUlEGr0p65y2O0whNyDfLyqGDpZLhliJR2AproPg0s4NJf1dBNU4NHQlh","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
630,09 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
630,09 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Wadiue-EU
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

LED bordslampa, LED sladdlös bordslampa Uppladdningsbar Enkel för utomhus för restaurang(Vit)


-13 % 630,09kr
Var: 722,49kr

Det är medianen av försäljningspriset som betalats av kunder för en produkt på Amazon.se (exklusive kampanjpriser).
Info
Vit

Förbättra ditt köp

  • Batteri med stor kapacitet: LED-bordslampan har ett inbyggt 3600mAh-batteri, som kan användas i 10-15 timmar när det är fulladdat, och kan placeras var som helst, i sovrummet, arbetsrummet, kontoret, vardagsrummet, matsalen, baren, café, hotellrum, utomhus osv.
  • Ergonomisk design: Cirkulär design, 360 graders belysning, använder ultrahög ljusstyrka LED-lampor arrangerade i en cirkel, 360 graders stor belysningsyta utan återvändsgränder, diffusor multivinkelkompensation för astigmatism, eliminerar flera fantomer, stabil och flimmerfri, garanterat Bekväm på ögon.
  • Uppladdningsbar: Sladdlös LED-bordslampa drivs av ett uppladdningsbart batteri, universell USB-laddning (en USB-laddningskabel ingår) och kan anslutas till valfri USB-port (inklusive bärbar dator, dator, powerbank, vägguttag eller strömpanel).
  • Touch Switch och Anti Slip: Dimbar bordslampa kan manövreras med en knapp, lätt att använda. Tryck länge för att steglöst justera den ljusstyrka du vill ha. Mjuk halkfri botten för att förhindra glidning.
  • Metallmaterial: Sladdlös bordslampa är gjord av höghållfast smidesjärnsmaterial, som behandlas genom galvanisering, polering, slipning och målningsytor, som är lätt i vikt, stark, reptålig och inte ändrar färg under lång tid .

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Köp den med

  • LED bordslampa, LED sladdlös bordslampa Uppladdningsbar Enkel för utomhus för restaurang(Vit)
  • +
  • uuffoo Uppladdningsbar bord, trådlös LED-skrivbord, dimbar beröringssensorlampa varmt vitt ljus och RGB färgskiftande sänglam
  • +
  • Utomhus bordslampa dimbar touchkontroll med varmvit 8 färger RGB LED batteri bordslampa vattentät för ditt hem och trädgård m
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En del av dessa föremål levereras tidigare än de andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

LED bordslampa, LED sladdlös bordslampa Uppladdningsbar Enkel för utomhus för restaurang(Vit)


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Funktion:
1. Batteri med stor kapacitet: LED-bordslampan har ett inbyggt 3600mAh-batteri, som kan användas i 10-15 timmar när det är fulladdat, och kan placeras var som helst, i sovrummet, arbetsrummet, kontoret, vardagsrummet, matsalen, baren, kafé, hotellrum, utomhus etc.
2. Ergonomisk design: Cirkulär design, 360 graders belysning, med ultrahög ljusstyrka LED-lampor arrangerade i en cirkel, 360 grader stor belysningsyta utan återvändsgränder, diffusor multivinkelkompensation för astigmatism, eliminerar flera fantomer, stabil och flimmerfri, garanterat Bekväm på ögon.
3. Uppladdningsbar: Sladdlös LED-bordslampa drivs av ett uppladdningsbart batteri, universell USB-laddning (en USB-laddningskabel ingår) och kan anslutas till valfri USB-port (inklusive bärbar dator, dator, powerbank, vägguttag eller strömpanel).4. Touch Switch och Anti Slip: Dimbar bordslampa kan manövreras med en knapp, lätt att använda. Tryck länge för att steglöst justera den ljusstyrka du vill ha. Mjuk halkfri botten för att förhindra att den glider.
5. Metallmaterial: Sladdlös bordslampa är gjord av höghållfast smidesjärnsmaterial, som behandlas genom galvanisering, polering, slipning och målningsytor, som är lätt i vikt, stark, reptålig och inte ändrar färg under lång tid .


Så här använder du:
Tryck på reglaget på toppen, klicka för att tända lampan, klicka igen för att växla ljusläge, tryck länge på den steglösa dimningen i valfritt läge.

Specifikation:


Artikeltyp: LED-bordslampa
Material: Järn, Akryl
Storlek:
Höjd: Ca. 35 cm/13,8 tum
Övre diameter: ca. 7.5c
Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner