661,92 kr
FRI frakt: Tisdag, 22 jun
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 20+ / MGO 829+ | 250g

5,0 av 5 stjärnor 1 betyg

Pris: 661,92 kr (264,77 kr / 100 g)

Förbättra ditt köp

 • MANUKAHONUNG - Vår högkvalitativa, skonsamt behandlade Manukahonung skördas i Nya Zeelands vildmark och är känd för sina kraftfulla och vitala egenskaper. New Zealand Honey Co. är internationellt omtalade för att sedan 2006 tillhandahålla den allra finaste naturliga monoflorala Manukahonungen.
 • SUPERLADDA DIN MAT - Ge vardagsmaten en boost med vår Manukahonung eller bara ta en sked om dagen. Vår UMF 15+ är perfekt ihop med ett flertal olika livsmedel: näringsshakes, näringsdrycker, müsli och marinader. Den är också bra för naturlig hudvård.
 • 100% GJORD I NYA ZEELAND - All vår honung kommer från och är skördad, förpackad och testad i Nya Zeeland, alla våra satser testas oberoende, vilket innebär att du kan vara helt säker på att det du får är 100% äkta, så som det anges på burken.
 • UMF CERTIFIERAD - Vi är medlem i UMF honungsförening. Detta innebär att vår honung uppfyller stränga klassificeringskriterier och det som anges på etiketten är garanterat som ett minimum. Certifieringen från UMF-honungsföreningen är ett bevis för att den Manukahonung du köper är 100% äkta. På varje burk finns ett testcertifikat.
 • HÅLLBAR KÄLLA - Manuka är ett inhemskt träd i Nya Zeeland och har sina rötter enbart i vårt unika och vackra land. Vår Manukahonung är naturlig levande mat, vilket innebär att den fortfarande innehåller alla naturliga pollen och enzymer så som de förekommer i den ursprungliga söta vätska som produceras av bina. Våra burkar är PETE-återvinningsbara och BPA-fria.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Köps ofta tillsammans

 • New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 20+ / MGO 829+ | 250g
 • +
 • New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 15+ / MGO 514+ | 250g
 • +
 • New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 24+ / MGO 1122+ | 250g
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

 • Nyttig honung - Rå Manukahonung är världsberömd för sina unika aktiva egenskaper. Mångsidig supermat som hjälper dig till en hälsosam livsstil & får dig att må bra. Perfekt till mat & dryck, utmärkt som hudvård eller för att bara ta en sked per dag.

 • UMF (Unique Manuka Factor Honey Association) - är en oberoende organisation. Föreningen kräver av sina medlemmar att de lever upp till den högsta standarden och den fastställda kvalitetsskalan. Föreningen genomför slumpmässiga tester för att se till att dessa upprätthålls. New Zealand Honey Co. är en licensierad UMFHA-medlem med licensnummer 2060.

 • UMF-klassificering - UMF är hur vi kvalitetsklassar vår honung, MGO-nivån listas för att visa de certifierade nivåerna av metylglyoxal i honungen. UMF 20+ har en MG-nivå på minst 829+ MGO.

 • Varför köpa honung från Nya Zeeland - det är olagligt att importera honung till Nya Zeeland, så allt vi skördar, förpackar och säljer är 100% äkta Manukahonung från Nya Zeeland.

 • Källa - Vår Manukahonung produceras av bin som söker efter nektar från den inhemska Manukaväxten, ett snårigt träd som växer naturligt och är rikligt förekommande i Nya Zeeland. Manukaträdets små vita blommor blommar på våren och sommaren i Nya Zeeland och det är under den tiden på året som bina samlar nektarn och producerar honung.

 • Smak - Manukahonung är en sammansatt honung med en örtaktig arom med undertoner av karamell, den har en med en klar frisk yta och måttligt bitter smak. Honungen har en mycket slät, behaglig struktur, tjock, nästan seg och fudgeliknande konsistens. Färgen kan vara mörkt gräddig till mörkbrun och allt däremellan.
 • Oberoende testad - all vår honung testas oberoende och uppfyller minst de krav som fastställts av både Nya Zeelands regering - Ministry of Primary Industries (MPI) - och UMF Honey Association.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5,0 av 5 stjärnor
5 av 5
1 övergripande betyg
5 stjärnor
100%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Toppenrecension från Sverige

Recenserat i Sverige den 13 november 2020

Populäraste recensionerna från andra länder

Karin H.
5,0 av 5 stjärnor Meine beste Medizin
Granskad i Tyskland den 11 maj 2020
Verifierat köp
8 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
MARIA PASCUAL
4,0 av 5 stjärnor Deliciosa
Granskad i Spanien den 5 mars 2021
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
María L.
5,0 av 5 stjärnor Muy buena
Granskad i Spanien den 17 januari 2020
Verifierat köp
3 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Angie kleine
2,0 av 5 stjärnor Bin enttäuscht
Granskad i Tyskland den 25 mars 2020
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
🏆Ally9372🏆
5,0 av 5 stjärnor Miel thérapeutique
Granskad i Frankrike den 19 april 2021
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk