788,95kr (788,95kr / styck)
GRATIS leverans: Tisdag, 1 feb
I lager.
[{"displayPrice":"788,95 kr","priceAmount":788.95,"currencySymbol":"kr","integerValue":"788","decimalSeparator":",","fractionalValue":"95","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"DPpkhlMj6Mxu7Pq9CMnq7SbMsiFx2FLkDfGf3RpmFPj34LRIIrZNhr7Bdc%2BacF8lV%2BCO3B8RaDRj0ANa4UNhylv6kNzdss1g99QmKPXstCpX0LozwIGKwsXrLYtU7d4ZX2emEsNDagcnls8wwtCWZVrfaRRn0OIW6bTVwwYOnQ%2BImtJADUzOP3eebxp%2FD1RL","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
788,95 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
788,95 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
New+Zealand+Honey+Co.+Man... har lagts till i din kundvagn
Dela

New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 15+ / MGO 514+ | 500g


788,95kr (788,95kr / styck)
500g

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

  • MANUKAHONUNG - Vår högkvalitativa, skonsamt behandlade Manukahonung skördas i Nya Zeelands vildmark och är känd för sina kraftfulla och vitala egenskaper. New Zealand Honey Co. är internationellt omtalade för att sedan 2006 tillhandahålla den allra finaste naturliga monoflorala Manukahonungen.
  • SUPERLADDA DIN MAT - Ge vardagsmaten en boost med vår Manukahonung eller bara ta en sked om dagen. Vår UMF 15+ är perfekt ihop med ett flertal olika livsmedel: näringsshakes, näringsdrycker, müsli och marinader. Den är också bra för naturlig hudvård.
  • 100% GJORD I NYA ZEELAND - All vår honung kommer från och är skördad, förpackad och testad i Nya Zeeland, alla våra satser testas oberoende, vilket innebär att du kan vara helt säker på att det du får är 100% äkta, så som det anges på burken.
  • UMF CERTIFIERAD - Vi är medlem i UMF honungsförening. Detta innebär att vår honung uppfyller stränga klassificeringskriterier och det som anges på etiketten är garanterat som ett minimum. Certifieringen från UMF-honungsföreningen är ett bevis för att den Manukahonung du köper är 100% äkta. På varje burk finns ett testcertifikat.
  • HÅLLBAR KÄLLA - Manuka är ett inhemskt träd i Nya Zeeland och har sina rötter enbart i vårt unika och vackra land. Vår Manukahonung är naturlig levande mat, vilket innebär att den fortfarande innehåller alla naturliga pollen och enzymer så som de förekommer i den ursprungliga söta vätska som produceras av bina. Våra burkar är PETE-återvinningsbara och BPA-fria.

Köps ofta tillsammans

  • New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 15+ / MGO 514+ | 500g
  • +
  • New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 20+ / MGO 829+ | 250g
  • +
  • New Zealand Honey Co. Manuka Honung Nya Zeeland UMF 10+ / MGO 263+ | 500g
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback


Produktbeskrivning

MANUKAHONUNG - Vår högkvalitativa, skonsamt behandlade Manukahonung skördas i Nya Zeelands vildmark och är känd för sina kraftfulla och vitala egenskaper. New Zealand Honey Co. är internationellt omtalade för att sedan 2006 tillhandahålla den allra finaste naturliga monoflorala Manukahonungen.

SUPERLADDA DIN MAT - Ge vardagsmaten en boost med vår Manukahonung eller bara ta en sked om dagen. Vår UMF 15+ är perfekt ihop med ett flertal olika livsmedel: näringsshakes, näringsdrycker, müsli och marinader. Den är också bra för naturlig hudvård.

100% GJORD I NYA ZEELAND - All vår honung kommer från och är skördad, förpackad och testad i Nya Zeeland, alla våra satser testas oberoende, vilket innebär att du kan vara helt säker på att det du får är 100% äkta, så som det anges på burken.

UMF CERTIFIERAD - Vi är medlem i UMF honungsförening. Detta innebär att vår honung uppfyller stränga klassificeringskriterier och det som anges på etiketten är garanterat som ett minimum. Certifieringen från UMF-honungsföreningen är ett bevis för att den Manukahonung du köper är 100% äkta. På varje burk finns ett testcertifikat.

HÅLLBAR KÄLLA - Manuka är ett inhemskt träd i Nya Zeeland och har sina rötter enbart i vårt unika och vackra land. Vår Manukahonung är naturlig levande mat, vilket innebär att den fortfarande innehåller alla naturliga pollen och enzymer så som de förekommer i den ursprungliga söta vätska som produceras av bina. Våra burkar är PETE-återvinningsbara och BPA-fria.

Manuka Honey UMF 5+ Activa Manuka Honey UMF 5+ Ökad aktivitet Manuka Honey UMF 15+ Hög Aktivitet Extremt hög aktivitet Kraftigt Aktiv UMF 26+
Rå Manukahonung UMF 5+ (MGO 83+) Rå Manukahonung UMF 10+ (MGO 263+) Rå Manukahonung UMF 15+ (MGO 514+) Rå Manukahonung UMF 20+ (MGO 829+) Rå Manukahonung UMF 24+ (MGO 1122+) Rå Manukahonung UMF 26+ (MGO 1282+)
UMF UMG 5+ UMF 10+ UMF 15+ UMF 20+ UMF 24+ UMF 26+
MGO MGO 83+ MGO 263+ MGO 514+ MGO 829+ MGO 1122+ MGO 1282+
Inga antibiotika
Inga tillsatser
Glyfosatfritt
Halal certifierad
Bearbetas, förpackas och märks i NZ

Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige