438,72kr
GRATIS leverans 14 december - 2 januari. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"438,72 kr","priceAmount":438.72,"currencySymbol":"kr","integerValue":"438","decimalSeparator":",","fractionalValue":"72","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"QH3E9d%2F5H%2FCuHF4SDI3ZLTUhZXi07DyBjMSMqiSymAfY0ktOGDRShWg4EIpGZEgGws06Sp6ENJfIyuJG9dRcHPusgFnwy9SwP2UZSO7STya%2BcBqBK1bUUsyQtHV3gRLx2TSI7WnXe4R4keu0qJv87uZIur2spuE5mHSS2F%2BZZ1lTev6LcgFV5otC3Dto%2F74u","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
438,72 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
438,72 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
luojingpingstore (deliveried 7-10 days).
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2023.
För julperioden 2022 kan kvalificerade artiklar som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2023.
Har du denna produkt och vill sälja den?

ZYCARE Splitting kil gjutjärn kil, ved splitter, Heavy Duty Wood Splitter, trädelare ved Kindling Splitter lätt, vedklyvare manuell protokollsplitter, för hemmet camping i


438,72kr

Förbättra ditt köp

  • 1. hållbart järnmaterial: Vedklyven är tillverkad av högkvalitativt gjutjärn, svart färgbeläggning, slitstark, inte lätt deformerad och bryter inte lätt, och tål tunga laster, så du kan vara säker på att använda träklyvkilen.
  • 2. Säker och effektiv: Kännetecken hos tändvedklyven är att inga vassa eller rörliga blad passerar för hand. Placera bara stammen på bladet och slå den med en hammare eller tråg. Därför kan kvinnor, äldre och barn njuta av arbetet tillsammans.
  • 3. Lätt att transportera och förvara: Denna kilklyv väger 1,25 kg. Bäst av allt är att den har ett bekvämt handtag på toppen och en fyrkantig ram längst ner, så att du enkelt kan ta den med dig vart du än behöver den.
  • 4. Lämplig storlek: 30 x 17 cm. Den breda öppningen och den upphöjda ramen gör det möjligt att skära stora vedbitar och de sneda, växelvis tänderna hjälper till att enkelt klyva träet.
  • 5. Olika applikationer: Vår manuella vedklyv är lämplig för kammartorkad ved och lövträ som mätquite, ek, lönn och björk. Den är idealisk för att göra en perfekt bit för din öppna spis, lägereld, vedeldad spis, eldstad, pizzaugn, grill etc.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

ZYCARE Splitting kil gjutjärn kil, ved splitter, Heavy Duty Wood Splitter, trädelare ved Kindling Splitter lätt, vedklyvare manuell protokollsplitter, för hemmet camping i


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köp den med

  • ZYCARE Splitting kil gjutjärn kil, ved splitter, Heavy Duty Wood Splitter, trädelare ved Kindling Splitter lätt, vedklyvare m
  • +
  • Träull, naturlig ved-tändare, miljövänlig, 200 stycken per förpackning, perfekt för att tända eldar i ugnar, grillar, pizzaug
  • +
  • Valiant Magnetisk spis termometer, aluminium, grön, 63 mm
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Hög kvalitet
Den manuella vedklyven är tillverkad av högkvalitativt stål med hög hållfasthet, god seghet, enhetligt material och hög arbetssäkerhet.

Ingen upphetsning
Placera bara stockarna i vårt vedklyv/dokumentförstörare. En metallskena håller träet på plats. Slå sedan träet med en hammare eller annan träbit.

Stabilitet
Vår enhet har skruvhål på undersidan så att den kan fästas på en stubbe eller annan enhet. Detta ger extra stabilitet och höjd och gör vedklyvningen ännu effektivare.

Förpackning:
1 x vedklyvningsverktyg

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner