602,12 kr
55,00 kr leverans: aug 6 - 24 Detaljer
I lager.
602,12 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
602,12 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Deshyla.

WoRamy Batteri-locktång, hårlock-borste bärbar batteri-USB-batteri-lockvipplarborste anti-skållning-lock- och utjämningsborste


Pris: 602,12 kr

Förbättra ditt köp

  • Tre temperaturjusteringar Denna lockkam är lämplig för alla hårtyper och har utvecklats speciellt för alla hårtyper, längd och stil. Beroende på frisyr och vanor kan temperaturinställningar i tre steg (160 °C, 180 °C, 200 °C).
  • Enklare laddningsdesign för USB-anslutningar. Laddningsdesign för USB-portar, bekvämare för drift, kompakt och bärbar, kan packas i en ficka. Tillämpligt hår: Våt och torrt, det är en fantastisk och perfekt trådlös locktång som erbjuder dig bekvämare sex med frisyrer.
  • Säker och hållbar– skållningsbeständig, säker att använda, håll avståndet mellan kamtänder och värmeledare. Vid användning når locktången modelleringstemperaturen och temperaturen på kammtänderna ligger inom ett säkert temperaturintervall. Om du håller kammen i handen eller använder kammen nära hårbotten, behöver du inte bränna händerna.
  • Ta enkelt vackert hår – du behöver inte slösa tid och energi på att styla ditt hår. Våra lockkammar levererar professionella resultat hemma på det snabbaste och enklaste sätt. Den avancerade uppvärmningen säkerställer jämn värmefördelning och uppvärmningstiden är supersnabb så att du direkt och enkelt kan ha vackert hår.
  • Idealisk present till Frizz, minska hela dagen med elastiska lockar. Runda kamtänder ger komfort till hårbotten. Det är en stor och idealisk gåva för familj, vänner och dig själv. Du kan ställa in temperaturen enligt dina behov för att ge komfort och vacker frisyr. Om du har problem med vår produkt är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att reglera saker för dig så snart som möjligt.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

"Specifikation: Produktnamn: BY-211 Wireless Curling Comb Temperaturinställning kugghjul: 3 växlar (160 kuddöverdrag, 180 , 200 ); användning: USB-laddning Produktspänning: 100–240 V bred spänning Tillämpligt hår: Våt och torrt Värmeledarmaterial: Turmalinkeramik värmeledarens diameter: 21 mm – 30 mm Temperaturinställningen bäst Modelleringstid: 1-2 minuter Paketet inkluderar: 1 x Curling Comb "


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner