439,06 kr
85,86 kr leverans: mar 17 - apr 6 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Low profit shop.
Har du denna produkt och vill sälja den?

WGXY barn-Tipi flicka lektälte av 190T polyestertyg + miljövänlig PVC-stång vikbar för inomhus- eller utomhusbruk barnkalas presenter

av WGXY

Pris: 439,06 kr
  • Miljövänligt material: Detta speltält för barn är av 190T polyesterduk + miljövänlig PVC-pollen utan farliga kemiska ämnen, alla material är miljövänliga, giftfria, andningsbara.
  • Mångsidig: Rollspel är en viktig del i varje barns utveckling, kommer att ge detta tipi-tält ett personligt rum för ditt barn där du kan leka tills det blir hjärtat, och också perfekt för en lugn plats för skapandet eller ett lugnt hörn för att koppla av ..
  • Lek inomhus eller utomhus: Tipi-tält är perfekt för inomhus i ett sovrum, barnrum, i vardagsrummet eller vinterträdgården, men också idealisk för att ha i värmen i trädgården under de varmare månaderna.
  • Säker att leka: Skapa en oas för liten tid, förutom dagarna på bladen hänger över stolar och kartonger. Med detta tipi-tält kan du vara säker på att ditt barn kan ta tid i sin tipi, säkert och inte långt ifrån dina uppmärksamhetsbehov.
  • Mycket lätt att installera: En viktig egenskap hos vår produkt är att den är lätt att installera. Tältet endast är vuxen. Naturligtvis kan du njuta av det roliga med att skapa tältet tillsammans med dina barn.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

För barn är en av de viktigaste inlärningsprocesserna, som handlar genom att handla, höra, titta på, slå på och spela tält.Lavievert barn är en följeslagare till dina barn i en glad barndom.

Barnlekstält av 190T polyesterväv + miljövänlig PVC-stav innehåller inga skadliga kemikalier, alla material är miljövänliga, giftfria och andningsbara, det erbjuder ett generöst lekutrymme för dina barn, vi garanterar också den höga kvaliteten på vår produkt.

Specifikation
Namn: Lektält hus
Material: 190T polyesterväv + miljövänlig PVC-pollen
Produktstorlek: 110 x 110 x 160 cm
Bänkstorlek: ca. 55 x 15 x 15 cm
Passar för flera personer: 1-2 personer
Egenskaper: vikbar, barntält, barnutbildningsleksak, ocean bollpool, lekhus
Förpackningslista: 1 st. tält, 1 st. förpackning påse

Tvättråd:
Handtvätt.
Tvätta i kallt eller varmt vatten och undvik att torka länge.
Lufttorkning, undvik solstrålning.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner