449,10 kr
Tillfälligt slut.
Beställ nu så levererar vi när den finns tillgänglig. Vi skickar ett e-postmeddelande med ett beräknat leveransdatum så snart vi har mer information. Ditt konto debiteras endast när vi skickar varan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Amazon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Vinter & Bloom Nordic Leaf Sleep Nest, Yttermått 87×50 cm. Innermått 62×28 cm, Soft Pink


Pris: 449,10 kr (449,10 kr / Artikel)
  • Baby sleep nest är en mjuk och skön bädd där din bebis kan sova skönt  den första tiden. detta baby sleep nest fungerar både som säng och  skötbädd.
  • Med mjuk vaddering  gör att din bebis ligger tryggt och bekvämt. baby sleep nest öppnas och  stängs enkelt med hjälp av knytbanden och kan även användas som en  insats i spjälsängen eller barnvagnen.
  • Baby sleep nest har ett avtagbart överdrag i 100% oeko-tex certifierad  ringspunnen bomull och det innehåller inga skadliga ämnen för babyns  ömtåliga hud.  
  • Överdraget maskintvätt 40 grader. går ej att torktumla. innerkudden handtvätt
  • Det passar utmärkt att ta med sig på resan.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

"nordic leaf baby sleep nest har ett tidlöst mönster som ger en charmig känsla som passar i både klassiska och moderna hem. baby sleep nest är en mjuk och skön bädd där din bebis kan sova skönt den första tiden. detta baby sleep nest fungerar både som säng och skötbädd. det passar utmärkt att ta med sig på resan. en mjuk vaddering gör att din bebis ligger tryggt och bekvämt. baby sleep nest öppnas och stängs enkelt med hjälp av knytbanden och kan även användas som en insats i spjälsängen eller barnvagnen. baby sleep nest har ett avtagbart överdrag i 100% oeko-tex certifierad ringspunnen bomull och det innehåller inga skadliga ämnen för babyns ömtåliga hud. tvättråd överdraget maskintvätt 40 grader går ej att torktumla innerkudden handtvätt"

Lådan innehåller

1


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner