Välj leveransplats
Har du denna produkt och vill sälja den?

Titangaffel och sked,2-i-1 Camp Fork Spoon - Bärbara campingredskap Bestick för vandring, picknick, resor, grillning, ryggsäck utomhus Sakamura


  • ⊕Vänligt material: Camping Sport är gjord av titan, vilket är svalt och bekvämt att ta på. Det är ett livsmedelsklassat material för att säkerställa din hälsosamma kost.
  • ⊕Multifunktionellt verktyg: Backpacking sked med integrerade gafflar och knivar, med en sked på ena sidan och en gaffel på den andra. Det är en multifunktionell cateringapparat, och den har andra funktioner som väntar på att bli utforskade av dig.
  • ⊕Bekväm att bära: Titanium Fork And Spoon har en kompakt design som är väldigt lätt. Den kan läggas i väskan och spara utrymme. Det kommer inte att ge dig en extra bö.
  • ⊕Utomhusbehov: Kombinerad gaffelsked kan tas med dig när du deltar i utomhusaktiviteter som camping, vandring och bergsklättring, utan att behöva oroa dig för att sortera ut campingutrustning.
  • ⊕Praktisk gåva: Denna titangaffel är vacker servis eller ett överlevnadsverktyg utomhus för utomhussportsentusiaster. Den kan läggas till din livräddande väska som ett praktiskt verktyg.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Titangaffel och sked,2-i-1 Camp Fork Spoon - Bärbara campingredskap Bestick för vandring, picknick, resor, grillning, ryggsäck utomhus Sakamura


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Produktbeskrivning

Beskrivning:

1. Lätt och bekväm: Den kan användas som en gaffel eller en sked för att möta dina kostbehov, vilket är väldigt bekvämt.

2. Material av hög kvalitet: Den är gjord av säkerhetsmaterial av livsmedelskvalitet, säker och miljövänlig, och du kan använda den med tillförsikt.

3. Hållbar användning: lätt och solid, inte lätt att rosta, hög temperaturbeständighet, solid och hållbar, hållbar användning.

4. Multifunktion: Den är lämplig för camping, vandring, camping, turism och camping över natten. Det är den bästa kreativa presenten till familj och vänner.Funktioner:

Storlek: ungefär 17*5*3CM/6,69*1,97*1,18 tum
Vikt: cirka 18G
Material: TitanNotera:

På grund av ljuseffekterna och fotograferingsvinklarna finns det en färgskillnad i produkten, föå.
På grund av manuell mätning finns en tolerans i produktstorleken.

Produktlista:

1*Sked för uteservering

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner