746,89 kr
FRI frakt: Tisdag, 9 mar
Endast 9 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Ticket to the Moon Original hängmatta


Pris: 746,89 kr
Royal Blue/Turquoise
King Size (3.2x2m / 10.5x7.55’)

Om denna artikel

  • För extra komfort i livet – känns du inte som att bära mycket vikt, medan ultimat komfort passar dig? Smält bort, leka med dina barn eller dela den oförglömliga solnedgången med din partner? Vi måste berätta för dig: hängmattan King Size är perfekt för dig! 3,2 x 2,3 m och endast 700 g, du kommer att älska den! Inkl. S-krokar. För fäste rekommenderar vi TTTM månremmar.
  • Handgjord kvalitet since 1996 – älska den eller returnera den – inga frågor ställs – 10 år. Tillverkarens garanti. Från människor för människor! Inget billigt kinesiskt tyg – bekväma sömmar istället för hudirritation – certifierad hud och människovänlig (OEKO-TEX), men ändå andas. Individuella färger på begäran!
  • Snabb, INTUITIVE OCH MODULAR Swing - Oändlig knutning för att koppla av? Nej tack! Med den patenterade och mångsidiga express-inställningsväskan kommer du att hänga den inom en minut! Tack vare vår modulära inställning till produktdesign kommer du alltid att vara före spelet och ha rätt inställning på plats, oavsett om det är varmt och soligt eller regn och frysning. Anpassa ditt hängmattstält med våra ultralätta fästen, presenningar, myggnät, hängmatta, sovsäckar, etc.
  • Fri på toppen: Fred i medvetenhet! - Sedan första timmen har TTTM varit pionjärerande fair trade & produktionsstandarder inom utomhus- och fritidsindustrin. Vinsten delas med våra leende anställda och vårda vår alldeles egen grund.
  • HÅLLBARHET TKÖPPNAS SERIOLIGT – Inget lämnas att slösa bort! Tyg som vänster över går in i användbara produkter som våra bärbara och hopfällbara eko-väskor, stolar, fickfrisbeer, ryggsäckar etc. Gå med i stammen, sprid ut vibe!

Produktinformation

Färg:Royal Blue/Turquoise  |  Storlek:King Size (3.2x2m / 10.5x7.55’)

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:Royal Blue/Turquoise  |  Storlek:King Size (3.2x2m / 10.5x7.55’)

Vårt tuffa tyg är flexibelt och kramar kroppen. Månhängmattor blir aldrig besviken i komfortavdelningen. De andas och hjälper dig att slå både värme och obehag. Vi använder OEKO-TEXStandard 100 nylon, ett allergivänligt tyg som är idealiskt för alla hängmattor med allergier och känslig hud. Våra hängmattor är de ultimata lösningarna för alla miljöer. De är mindre än traditionella tält, samtidigt som de är mycket kapabla och miljövänliga. Varje produkts express-inställningsväska blir också en kudde och praktisk förvaringspåse för tillbehör. Säkerhet är vår prioritet, och alla hängmattor inkluderar S-krokar i stål eller högkvalitativa karbinhakar i aluminium. Dessa är viktklassade enligt dessa för varje hängmattsmodell.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner