195,49 kr
FRI frakt: Torsdag, 20 maj på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

100 delar/påse Tattoo Creme, Tattoo Repair, Tattoo Care Cream Tattoo After Care Cream Tattoo Repair Gel Tattoo Aftercare Tattoo Repair Agent Tatuering för tatuerad hud

av TMISHON

Pris: 195,49 kr
Nytt (3) från 195,49 kr och FRI frakt på beställningar över 229,00 kr

Förbättra ditt köp

  • Användning: Reparationsgeler har alltid varit populära bland tatueringskonstnärer runt om i världen (och deras kunder) och används ofta i tatueringsindustrin som en efterbehandling för att förbättra huden. Många kunder använder den här produkten efter att tatueringen har botats för att hålla huden fuktig och frisk och tatueringsfärgen är ljus.
  • Funktion: Det är effektivt för sterilisering och antiinflammatorisk. Och denna tatueringsreparationskräm kan förhindra ärrbildning, minska inflammation, reparera skadad hud, förbättra tatueringsfärgen, den används för tatueringseftervård och förhindrar att tatueringsplatsen torkar ut och kliar. Förbättra din nya tatueringsläkning och snabbläkning samtidigt som du håller fukt. Håll tatueringen intakt.
  • Naturliga ingredienser: Tattoo After Care Repair Cream är rik på naturliga hudlindrande ingredienser, förhindrar ärr och bryr sig om din hud. Det är säkert, giftfritt och ofarligt, och det har en extremt effektiv hudvårdsprodukt med en mycket säker och vegansk formulering med naturliga ingredienser.
  • Snabb läkning: Tattoo Aftercare Repair Cream innehåller rikliga reparationsingredienser som kan åstadkomma snabbare och nödvändig sårläkning, reparera skadad hud, stärka hudens fukt, återfukta och reparera huden, hålla huden i gott skick, den föryngrar, reparerar och återställer naturligtvis hudbarriären för att återställa balansen.
  • Fukta och lugna huden: Tattoo Aftercare Repair Cream kan återfukta och lugna huden för att förhindra melanin och ärrbildning. Och fuktar för att återställa huden till ett hälsosamt tillstånd, det fungerar på den fuktgivande huden för att minska torrhet, klåda och smärta i tatueringsdelen.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback


Köp den med

  • 100 delar/påse Tattoo Creme, Tattoo Repair, Tattoo Care Cream Tattoo After Care Cream Tattoo Repair Gel Tattoo Aftercare Tattoo Repair Agent Tatuering för tatuerad hud
  • +
  • Tatueringskräm, eftervård Cremae Vitaminsalva A 26 D Anti-ärr för tatuering Kroppskonst Permanenta sminkmaterial (1 stycken) Av Filfeel
Totalt pris: 424,98 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Produktbeskrivning

Salvan används för eftervård av tatueringar, förhindrar torrhet och klåda i tatueringsområdet, har en steriliserande och antiinflammatorisk effekt. Fukta och lugna huden för att förhindra melanin och ärrbildning.

Funktioner: 1. Den används i tatueringsvård för att förhindra torrhet och klåda på tatueringsstället.
2. Det är effektivt för sterilisering och antiinflammatorisk.
3. Innehåller rikliga reparationsingredienser, nödvändig sårläkning kan påskyndas genom tatuering.
4. Fukta och lugna huden för att förhindra bildandet av melanin och ärr Förhindra.

Specifikation:
skick: 100% helt ny
Artikeltyp: Tatuering eftervårdssalva
Nettoinnehåll: 5g
Antal: 100 stycken

Syfte:
Gnugga in 2 till 3 gånger om dagen, applicera ett lätt skikt och använd i en vecka.

Paketlista:
100st * Tatuering Aftercare Salva


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner