2 255,49 kr
FRI frakt: maj 17 - 20 Detaljer
Endast 1 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av TradeINN.
Har du denna produkt och vill sälja den?

TSL Unisex – Symbios Hyperflex original M snösko, meteor, M

av TSL

Pris: 2 255,49 kr

Förbättra ditt köp

  • Ram - Hyperflex koncept: Tack vare sin extrema flexibilitet, låg vikt och ergonomiska bindning anpassar sig Symbioz till vilken terräng som helst, vilket möjliggör en otroligt naturlig rullning av foten. Elasticiteten och reaktionshastigheten erbjuder ännu mer frihet och lätthet. - De termoplastiska förstärkningarna absorberar de deformationskrafter som verkar på SymBIOZ ORIGINal. De möjliggör en jämn överföring av krafterna till hela ramen så att steg vid böjning sker naturligt precis som vid sidolvning - Dräneringsform för en lättare växel
  • Bindningar – den flexibla bindningen möjliggör en naturlig avrullning av foten – Låsinstallation: det behöver bara aktivera låsanordningen och hälstödet skjuts till önskad storlek för att spara längdjusteringen. - Boa Fit system: Boa Fit-systemet med justeringshjul hjälper till att fördela spänningen exakt och jämnt, vilket avsevärt minskar tryckpunkterna på fotens framsida. - Lateral Adjust: Sidojustering för optimal justering och storleksförvaring. - Åtdragning av hälbindningen med hjälp av spärrsystem för en säker och bra passform - Komfortrem gjord av Bi-material - Buller och stötdämpande system (SSAS) - stighjälpen: Med "EASY ASCENT " stighjälphjälpmedlet är det inte längre nödvändigt att böja sig för att justera stigningstödet..
  • Hållare – framtakaren möjliggör maximal dragkraft i branta upphängningar. - De vertikalt arrangerade skenorna ger optimal dragkraft och perfekt grepp i mjuk snö — oavsett om det är i lutande lutningar eller i starka lutningar. - 8 utbytbara stålspikar
  • Tillverkad i Frankrike Snöskor levereras med transport- och förvaringspåse.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

All teknik i Symbioz original (från exakt och omfattande fastsättning till hyperflex-konceptet) ökar säkerheten, den naturliga gångkomforten och andra ojämnheter. På så sätt blir toppsejdeln en barnlek!


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner