1 429,64 kr
131,70 kr leverans: maj 8 - 28 Detaljer
Endast 10 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av JapaNzon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Spårvidd HO 1-569 expresssäng "Hokutosei" Orone 25 Twin Deluxe

av Kato
4,6 av 5 stjärnor 4 betyg

Pris: 1 429,64 kr

Förbättra ditt köp

  • Den här artikeln är INTE en leksak och är avsedd för modellering
  • Våg - 1:87

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Lämplig för följande skalor:
HO-skala

1-569 (HO) Orone 25 506 North Star Sleeping limited express "Hokutosei" som avslutade regelbunden service enligt schemalagd revision av mars i vår. År 1988, tillsammans med öppningen av Seikan-tunneln som ansluter Honshu och Hokkaido, verkade det som ett sänguttryck för Ueno-Sapporo-anslutningen. Syftet är att vara en tjänst som ett rörligt hotell, inte bara ett enda transportmedel, det mottogs, med tre runda resor som genomförs på toppen, utan med födelsen av "Cassiopee" etc., 2006 (2006) Minskade antalet flygningar till en framgång, och bildandet i slutet av regelbunden drift är en blandad bildning av fordon som tillhör JR Hokkaido och JR East, och bilars nr. 1 till 6 som lobby och privat rum B säng är JR Hokkaido bilar, cafeteria bilar Den 7:e till 11:e bilar och kraftbilar centrerade på Chariot A) och privat rum En sovare bestod av JR East bilar och skyddade några nattsömn expresståg. Tåget kommer att fortsätta fungera som ett speciellt tåg fram till i sommar, men kommer att försvinna som förberedelser för öppningen av Hokkaido Shinkansen. Men i modellvärlden läggs tre nya former. Det kommer att fortsätta spela en aktiv roll från och med nu. Huvudfunktioner? Modellera den nuvarande formationen (runt 2010) blandad med JR Hokkaido anslutningsfordon och JR East anslutningsfordon drivna av EF 510-500 Hokutosei-färg som en prototyp. ? Tre typer som är viktiga för att reproducera den fullständiga organisationen som kompletterar det redan släppta 24 sovande specialtrycket "Hokutosei". Idealisk för reproduktion på kort organisation i kombination med basuppsättningen. ? Fönsterarrangemang full av personlighet som skiljer sig från den ursprungliga 24-serien. Vi reproducerar tre typer av fordon som vi spänner över blå kropp unik till "Hokutosei" som bestod i privat rum med guldbälte. ? Reproducera rummet och gardinen etc. sett från kundfönstret så mycket som möjligt. A


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
4 övergripande betyg
5 stjärnor
63%
4 stjärnor
37%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

グラ
5,0 av 5 stjärnor いいですね!
Granskad i Japan den 5 januari 2016
Verifierat köp