146,26 kr
FRI frakt: Torsdag, 24 jun på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

SlowTon bilsele för hund med rem för fastsättning, multifunktionell justerbar sele i nättyg som andas, för dagliga resor med säkerhetsbälte i bil för hundar

av SlowTon
4,5 av 5 stjärnor 8 446 betyg

Pris: 146,26 kr
Small

Förbättra ditt köp

  • Fyra knappar på selens rem gör att den enkelt kan justeras så att dina hundvänner känner sig bekväma, detta är lämpligt för små, medelstora hundar eller till och med kattungar och medelstora katter. Säkerhetsbältet kan justeras från 53 cm till 74 cm. (20,87 tum till 29,16 tum.) Lätt att sätta fast i både bilen och bagageutrymmet.
  • Selen går runt hundens kropp och nacke och kan användas istället för ett halsband. Remmarna sitter åt ordentligt så att hundarna inte kan röra sig runt i bilen, detta förhindrar att de hoppar till framsätet, men remmen drar inte mot dem.
  • Den andningsbara selen i nättyg lindrar trycket. Ställbarheten beror på hur mycket du behöver dra ut för att fästa din bils säkerhetsbälte men den passar absolut perfekt. Det medföljande säkerhetsbältet är tillräckligt långt så att han kan röra sig i baksätet och ligga ner.
  • Selen kan användas som resesele i bilen för att förhindra att hundar hoppar ut genom fönstret när man är ute och kör. Det kan också användas som en vanlig sele som kopplas ihop med det infällbara hundkopplet.
  • Andningsbar bröstsele i nättyg med rem, tillverkad av dubbelt nättyg med flanellkanter, fästes med fyra remmar i PP-material som absorberar svett och andas när din hund bär den. Elastiskt säkerhetsbälte: det är tillverkat av slitstarkt nylonband för att skydda hunden, töjbart och justerbart i bilen.