149,95 kr
FRI frakt: Tisdag, 20 apr på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Rosvatten (Rose Water) 200ml - 100% organisk, vegan, i glasflaska - naturlig kosmetisk ansiktsvatten utan alkohol - mot fläckig hud, finnar och akne samt för att ta bort smink

4,2 av 5 stjärnor 334 betyg

Pris: 149,95 kr

Förbättra ditt köp

  • ❤ DAGLIG FACIALVÅRD: absorberar snabbt och fungerar som en ansikts tonic intensivt mot föroreningar och fet hud. Resultatet är rena porer och ett rent ansikte. Perfekt för att ta bort smink från hud och läppar eller efter rakning.
  • ❤ ANTI-AGING SKIN CARE: Fungerar som porförädlare och hjälper till att krympa porerna. Resultatet är en välvårdad kropp med en ungdomlig, strålande hy. Idealisk naturlig kosmetika för kvinnor och män.
  • ❤ HÖGSTA MÖJLIGA KVALITET: Natura Pur står för naturlig kosmetika utan tillsatser. De bästa rosenbladen destilleras med ånga för att producera den värdefulla essensen. Koncentratet är naturligtvis fritt från alkohol, djurförsök, parabener, silikoner, sulfater, bekämpningsmedel, konstgjorda färger och parfymer.
  • ❤ FÖRPACKNINGAR MED HÖG KVALITET: Alla näringsämnen behålls under lång tid tack vare den ljusskyddade glasflaskan. Lätt att dosera med sprayförstärkaren. Rosenbladet kommer i kärleksfull förpackning - perfekt som en present.
  • ❤ 100% NÖJLIGHET: Din tillfredsställelse är det som driver oss! Vi vill att du ska vara övertygad om vår naturkosmetik av hög kvalitet och uppnå synliga resultat. Om så inte är fallet får du tillbaka dina pengar utan ifs eller buts.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Feedback


Köps ofta tillsammans

  • Rosvatten (Rose Water) 200ml - 100% organisk, vegan, i glasflaska - naturlig kosmetisk ansiktsvatten utan alkohol - mot fläckig hud, finnar och akne samt för att ta bort smink
  • +
  • Ricinolja 120ml, 100% organisk, vegan - Ricin Olja försiktigt siktad för enkel användning - naturligt ögonfransserum för ögonfransar och ögonbryn - även för hår, ansikte, kropp, hud, händer
  • +
  • Mandelolja söt 120ml - 100% organisk, kallpressad, vegan - Almond Oil anti-aging serum för ansikte, anti-rynkor, kropp, hår, hud, händer, naglar - helt naturlig basolja
Totalt pris: 419,85 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Produktbeskrivning

Natura Pur ekologiskt rosvatten 200ml - 100% naturligt, rent, vegan

I södra länder har rosen alltid odlats för att få sina värdefulla ingredienser. För att göra detta plockas de känsliga rosenbladen först för hand tidigt på morgonen och matas så färska som möjligt för vidare bearbetning, den mjuka ångdestillationen. Rosenbladet blötläggs först i vatten och värms sedan upp. Den resulterande ångan absorberar alla de vattenlösliga aktiva ingredienserna i rosenbladet. Efter att ha svalnat, separerad från den essentiella rosoljan, återstår det rena, kosmetiskt värdefulla roshydrosen, som du kan få från Natura Pur i bästa organiska kvalitet.

Organiskt rosenvatten: naturlig essens utan konstgjorda tillsatser

I vårt Natura Pur organiska rosenvatten är det bara garvning, doft och vitala ämnen som naturligt förekommer i rosenblad, som erhållits genom mild ånga, som har effekt. Konstgjorda tillsatser som alkohol, färgämnen eller smakämnen finns inte i vårt högkvalitativa rosenvatten. Du behöver inte oroa dig för bekämpningsmedel, parabener, silikoner och sulfater med vårt rosenvatten. Inget av detta ingår i våra produkter, eftersom Natura Pur är ren naturlig kosmetika utan konstgjorda tillsatser och kemikalier. Dessutom är ditt Natura Pur organiska rosenvatten naturligtvis grymt och vegan.

Lång hållbarhet tack vare högkvalitativ förpackning

För att skydda så mycket naturlig vård som möjligt levereras din roshydrosol i en glasflaska. På detta sätt skyddas de aktiva ingredienserna från att förstöras av solljus. En annan fördel för dig: Sprayförstärkaren i glasflaskan gör att du kan dosera den på ett riktat, hygieniskt och ekonomiskt sätt.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,2 av 5 stjärnor
4,2 av 5
334 övergripande betyg
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Fa
5,0 av 5 stjärnor No more redness or open pores or frizzy hair in just 2 days for me!
Granskad i Storbritannien den 26 maj 2020
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Jaine B
5,0 av 5 stjärnor Gorgeous scent, irritation free
Granskad i Storbritannien den 27 mars 2019
Verifierat köp
5 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Amazon Customer
5,0 av 5 stjärnor My new rose water from now on! Smells beautiful😊
Granskad i Storbritannien den 10 augusti 2019
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
fariba
1,0 av 5 stjärnor Disappointed
Granskad i Storbritannien den 21 maj 2019
Verifierat köp
3 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Nik
4,0 av 5 stjärnor Good quality product
Granskad i Storbritannien den 21 mars 2020
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk