109,99 kr
FRI frakt: Fredag, 18 jun på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

RFID-blockerande korthållare, Hually korthållare plånbok med sedelklämma och presentask, herr minimalistiskt kontaktlöst kortskydd, kan rymma 5 betalkort (2 st, svart och grå)

av Hually
3,0 av 5 stjärnor 2 betyg

Pris: 109,99 kr

Förbättra ditt köp

  Detta passar din .
 • 【Perfekt val】Två förpackningar, svart och grå. 95 x 60 x 9 mm (3,74 x 2,36 x 0,35 tum, 40 g. Ett bra alternativ till konventionella, skrymmande, läderplånböcker för herrar och skyddar dina viktigaste kort från att böjas och gå sönder. Perfekt för de herrar som letar efter en vackert skapad herrplånbok
 • 【Håller 5-8 kort】Designad för att hålla 4-8 kort i standardstorlek, möter ditt dagliga behov. Plånboken är perfekt för dom som letar efter en lätt och smal metallplånbok
 • 【NFC-blockering】Kontaktlösa kort är nu normen och tjuvar drar nytta av detta genom att använda kortläsningsappar och enkla enheter för att klona kort och ta dina pengar. Den faktiska kapaciteten beror på kortens tjocklek
 • 【Snabb åtkomst】Speciellt utformad reglagemekanism ger hjälper att på ett effektivt sätt enkelt poppa upp korten. Med våra säkra kreditkortshållare är det omöjligt för någon att komma åt dina data
 • 【RFID-blockering】Avancerad aluminiumteknik skyddar dina kort från oönskad trådlös kommunikation. Med en solid kaross av flygplansaluminium som tål den tuffaste hanteringen.

Produktinformation

 • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 20.9 x 12 x 2.1 cm; 94.5 Gram
 • Tillverkare ‏ : ‎ Hually
 • ASIN ‏ : ‎ B08M389XKQ
 • Tillverkarens referens ‏ : ‎ Hually-DE-CH094-Black
 • Kundrecensioner:
  3,0 av 5 stjärnor 2 betyg

Köp den med

 • RFID-blockerande korthållare, Hually korthållare plånbok med sedelklämma och presentask, herr minimalistiskt kontaktlöst kort
 • +
 • Nekava Passfodral transparent 132 x 191 mm
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Hur många produkter finns det?

Två, en svart korthållare och en grå korthållare.

Lagringskapacitet: 5 betalkort eller 8 platta kort

RFID-skydd:Skydda din integritet


Numera är kontaktlösa kort normen och tjuvar drar nytta av detta genom att använda kortläsningsappar och grundläggande NFC-/RFID-enheter för att klona kort och stjäla dina pengar, utan att du ens vet om det. Plånboken ser till att du alltid är skyddad. När du använder vår säkra RFID-blockerande korthållare kan du känna dig säker med vetskapen att det inte bara är omöjligt för någon att komma åt dina data, utan dina kort skyddas också från att böjas och brytas.

Den perfekta gåvan.
En present för varje tillfälle och perfekt för de herrar som letar efter den där distinkta men avslappnat coola, smala herrplånboken.

Ultratunn och lätt.
Med en tjocklek lik en iPhone är plånboken ett bra alternativ till en konventionell, skrymmande läderplånbok och skyddar dina viktigaste kort från att böjas och brytas.


För att balansera både styrka och vikt är våra korthållare tillverkade av Aircraft Grade 6061 serie aluminium för att motstå den tuffaste hanteringen medan de förblir både smala och lätta.


Vårt stapel- och glidsystem garanterar att dina kort alltid förblir stadigt på plats, även om du bara har ett kort i din plånbok.

Sedelklämma

Material: anodiserat aluminium


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

3,0 av 5 stjärnor
3 av 5
2 övergripande betyg
5 stjärnor
50%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna
50%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner

Det finns 0 kundrecensioner och 2 kundbetyg.