710,00kr
GRATIS leverans måndag, 11 juli på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans fredag, 8 juli. Beställ inom 17 tim 32 min
I lager.
[{"displayPrice":"710,00 kr","priceAmount":710.00,"currencySymbol":"kr","integerValue":"710","decimalSeparator":",","fractionalValue":"00","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"duG3KBPDDs0r9bnF3qMG9vg6tYTcRaqtE6JIr%2FH%2Fabk6hMlNkxK2yK9cmZdF%2Fea4OTapE7%2FdhtJYPqRVsxRDdCii1G5CK6Nrb6K%2BzRG8N8K1%2BCj6KH8nOd7AJbLuOZdfVOGsrVJISbwxkk41qwWwsHiHzaOW0vwDz3JrnN9SAdnbd0jhYBxyzrA96GikJt3b","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
710,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
710,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Queens? Sun japansk meditationssäte


710,00kr

Förbättra ditt köp

Produktens mått 40D x 12W x 22H centimeter
Färg Benvit
Rammaterial Trä
Varumärke Queens’ Sun
Stil Japanska
Möbler Finish Aska
Artikelns vikt 3.09 Pound

Om denna artikel

  • Det första omnämnandet av användningen av denna typ av säte går tillbaka 4 500 år till forntida Japan.
  • Sitsen är böjd och har en lätt framåtlutning, vilket säkerställer att den är bekväm att sitta på. På grund av dess design och den specifika vinkeln på dess lutning rätar den naturligt ryggen i varje riktning, vilket garanterar god hållning och naturlig böjning i ryggraden.
  • Rätt hållning säkerställer därefter smidig andning med hjälp av Yogic fullandetag till membranet, vilket förbättrar organismens totala syresättning. Den släpper också spänning i musklerna i ryggen och axlarna.
  • Den är också lämplig för en mängd olika meditationstekniker, inklusive zen. Tack vare hur den frigör andningen är den också lämplig för att spela didgeridoo, flöjten och andra träblåsinstrument.
  • Dess robusta design garanterar din stabila och säkra sittplats. Handgjord – varje produkt är original. Material: massivt trä. Ytbehandling – naturliga oljor.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer


Gratis leverans vid din första beställning
Välj alternativet ”Gratis leverans vid första beställning” i kassan. Detta kan antingen vara att hämta beställningen från en läglig plats eller hemleverans. Se villkor

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Köps ofta tillsammans

  • Queens? Sun japansk meditationssäte
  • +
  • Berk - Inner Worlds Meditationssäte i mango trä
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En av dessa artiklar levereras tidigare än den andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

-Det första omnämnandet av användningen av denna typ av säte går tillbaka 4 500 år till forntida Japan. -Sitsen är böjd och har en lätt framåtlutning, vilket säkerställer att den är bekväm att sitta på. -På grund av dess design och den specifika vinkeln på dess lutning rätar den naturligt ryggen i varje riktning, vilket garanterar god hållning och naturlig böjning i ryggraden. -Rätt hållning säkerställer därefter smidig andning med hjälp av den yogiska fullandetag till membranet, vilket förbättrar organismens totala syresättning. -Det släpper också spänning i musklerna i ryggen och axlarna. -Den är också lämplig för en mängd olika meditationstekniker, inklusive zen. -Tack vare hur den frigör andningen är den också lämplig för att spela didgeridoo, flöjten och andra träblåsinstrument. -Dess robusta design garanterar din stabila och säkra sittplats. -Handgjord - varje produkt är original. -Material - massivt trä -Ytbehandling - naturliga oljor.

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner