269,00 kr
GRATIS leverans: Fredag, 29 okt
Prioriterad leverans: imorgon
Beställ inom 1 tim och 32 min
I lager.
269,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
269,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från Amazon
Säljs av Imsperium Foods
Skickas från
Amazon
Säljs av
PurePasta - Spaghetti, Fe... har lagts till i din kundvagn
1-Click-beställning är inte tillgängligt för artikeln.

PurePasta - Spaghetti, Fettuccine, Ris, Nudlar - 10 x 200 gr Mixpaket


Pris: 269,00kr (26,90kr / styck)

Förbättra ditt köp

  • Organic Pure Pasta är en 100% ekologisk, plantbaserad produkt gjord utav konjakmjöl (Glucomannan). PurePasta är till för de som förändrar sin livsstil genom att ta bort eller dra ner på onödiga kolhydrater.
  • urePasta är en fiberkälla och fiber hjälper matsmältningssystemet i kroppen och håller den i gott skick. Det gör att du känner dig mätt under en längre tid jämfört med vanlig pasta.
  • Konjakmjöl som PurePasta är gjord av bidrar till att upprätthålla en normal kolesterolnivå i blodet och kan bidra till minskad vikt (EFSA, Art.13(1))
  • PurePasta är ett optimalt alternativ till vanlig pasta och passar perfekt för dem som är på en Ketogenic diet, Atkins diet, lågkolhydratdiet, Paleo diet, Vegan diet och så vidare. PurePasta är: ekologisk, vegansk och plantbaserad.
  • Ett paket innehåller 200 gram och kan användas i två medium stora portioner eller en riktigt stor. Mixpaket innehäller 3xSpaghetti, 3xFettuccine, 2xRis, 2xNudlar

Köp den med

  • PurePasta - Spaghetti, Fettuccine, Ris, Nudlar - 10 x 200 gr Mixpaket
  • +
  • PurePasta Konjak Spaghetti-Fettuccine-Nudlar-Ris utan gluten 10-pack 200 gram (Fettuccine)
  • +
  • MapleFarm - ÄKTA LÖNNSIRAP VÄLDIGT MÖRKT - 1 liter - Grade A - Pure Canadian maple syrup VERY DARK - pure maple syrup - lönns
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Produktbeskrivning

PurePasta är ett plantbaserat alternativ till ”normalt” pasta/ris. Pastan/riset är gjord av ekologiskt konjaks mjöl som naturligt är fritt från gluten, innehåller bra fiber och är utan kolhydrater. Konjaks mjölet är gjort från konjaksplantan eller som vissa kallar den, Glucomannan. Konjaks plantan växer i Asien och PurePasta produkterna är odlade och tillverkas i Kina speciellt för PurePasta, Imsperium Foods AB, Sverige.

Produkterna är enkla att använda och perfekt för den moderna personen som vill ha en förändring i deras livsstil och äta mindre mängder av kolhydrater, kalorier eller om man slutar äta gluten. Det positiva med produkten är att den bidrar till viktminskning, reducerar uppblåsthet och får inte blodsockernivån att rusa efter att man har ätit såsom ”vanlig” pasta gör. Enkel att använda, bara 3 minuters koktid Gör din favoriträtt och byt enkelt ut den ”gamla pastan” till Organic PurePasta – Inte svårare än så! Den kommer i 4 olika former: Spaghetti (tunnaste), Nudlar, Fettuccine och Ris. Vad är skillnaden mellan produkterna? Det är ingen skillnad i smak. Skillnaden ligger i texturen. PureRice ser mer ut som ”normalt” ris. PureSpaghetti är tunnare än Noodles, därför också mjukare. PureFettuccini är platt och ser ut som ”normal” fettuccini. Varför är det vatten i paketet? Den färdiga produkten är i ett vattenbad eftersom det skulle behövas stärkelse om produkten är torr, vilket skulle göra att produkten inte längre är kolhydratfri. Ska det lukta så underligt när man öppnar förpackningen? Ja, anledningen till lukten är vattnet som pastan/riset ligger i. Det är viktigt att skölja av PurePasta produkterna i kallt vatten innan tillagning så försvinner lukten direkt.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner