10 914,58 kr
FRI frakt: Fredag, 12 mar
Endast 1 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Amazon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

PowerEgg X Weatherproof – högpresterande drönare med AI-kamera och handhållet läge, 4K/60 fps UHD-kamera, AI-ansiktsigenkänning, 30 min flygläge, 20 knutar vindmotstånd, vattentäta tillbehör – vit


Pris: 10 914,58 kr
  • 4K UHD-kamera med 60 fps för mycket dynamisk fotografering. Triaxialled för att öka den mekaniska stabiliteten
  • 3,5 timmars batteritid i AI-kameraläge och 30 minuters flygning. SyncVoice för att synkronisera ljud med bilder
  • Fristående AI-kamera med intelligent AI-kompositionsläge för ansiktsigenkänning med hög precision för objektspårning
  • 1080P bildöverföring. Automatisk undvikande i realtid inom 20 m radie och exakt landning
  • Vindmotstånd upp till 10 m/s. Vattentäta tillbehör att flyga i regn och landa i vattnet. (Valfria flottor krävs som ett separat tillbehör)
  • Tripod ingår i paketet

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

PowerEgg X är en högpresterande drönare som passar för dynamiskt flygfotografi tack vare sin 4K Ultra HD, 60fps kamera och skakbeständig triaxial mekanisk stabilitet förstärkning gimbal. Användaren kan kontrollera bildöverföring i realtid på ett avstånd av 6 km (FCC). PowerEgg X Wizard kan ta av och landa på vatten genom att installera vattentätt skal och landningsutrustning (landningsväxlar/flyter är ett valfritt tillbehör ingår inte). Flyg under kraftigt regn och njut av vattensport! Den har också en maximal vindhastighetsmotstånd på 29–38 kph för att stadigt flyga under kust- eller blåsiga förhållanden. PowerEgg X har en flygtid på 30 minuter. Tack vare främre och nedre kikardjuphavssensorer kan PowerEgg X upptäcka avståndet från ett hinder inom 20 m i realtid och sedan landa exakt. PowerEgg X är utrustad med PowerVisions patenterade SyncVoice-teknik för att plocka upp högfioljud med mobiltelefonens mikrofon eller ett trådlöst hörlurar och synkronisera automatiskt ljudet med bilderna. Smart följande fotografering och säker returintelligens innebär att du kan lita på att din drönare kommer tillbaka säkert - praktisk för solo-resor och individuella sporter. PowerEgg X är inte bara en drönare utan är också en autonom personlig AI-kamera som kan fånga livets vackra stunder när som helst, var som helst med antingen en handhållen rem eller ett stativ. Du kan driva din autonoma personliga AI-kamera genom att helt enkelt vara framför den och göra en gest. Genom djupt lärande baserat på en databas med gester stöder PowerEgg X rörelseigenkänning för foton, videor och gruppfoton. Tack vare icke-identifierbar global stor data ger automatisk komposition exakt multivinkel, fjärransiktsigenkänning och substanslås, vilket ger dig i mitten med ett synfält upp till 170 °. Ett batteritid på 3,5 timmar gör att du kan fånga livet när det händer!


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner