148,00 kr
FRI frakt: jun 25 - 29 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av PROCOTsmart.

PROCOT SMART WiFi Smart On/Off Switch Module - Universell 1-Vägs Dold Omkopplare - Works with Alexa, Google Home, Apple Siri - Voice/Remote Control - Perfect for your Smart Home


Pris: 148,00 kr

Förbättra ditt köp

  • ✅ BEKVÄMLIGHET - Du kan ligga i sängen, sitta vid ditt skrivbord på jobbet eller till och med vara på en avlägsen ö och ändå ha åtkomst och kontroll till din smarta lampa. Om du har problem med rörlighet, bor i ett hem med höga eller knarriga trappor behöver du inte gå fysiskt från rum till rum när du glömmer att stänga av lamporna. Du kan med rösten, knapp eller telefon justera ljusstyrkan och intensiteten på den smarta LED-lampan. Eller varför inte skapa ett dagligt scenario.
  • ✅ PERSONLIGA SCENARION - och rutiner för varje tillfälle. Ställ in ditt scenario och rutin och låt den scenen användas för din dagliga rutin. När du vaknar kanske du vill dämpa ljusen så att dina ögon kan anpassas bekvämt eller för att undvika att störa din familj om de har ett annat schema. Om du är på semester och det känns obehagligt att ha lamporna släckta några dagar, med smarta glödlampor kan du ställa in att lamporna tänds regelbundet så att det verkar som om någon är hemma.
  • ✅ RÖSTKOMMANDO - Ge bara ett enkelt röstkommando för att styra dina enheter med smart funktion. Fungerar med Alexa, Google Home Assistant och Apple Siri, för att styra anslutna smarta enheter och apparater - säg det bara.
  • ✅ FJÄRRKONTROLL - Oavsett var du är i världen, smarta produkter som fungerar med PROCOT smart APP, google home eller alexa tar fjärrkontrollen till en helt ny nivå. Du kan övervaka ditt hems enheter så länge som din enhet är uppkopplad mot wifi uttag, så styr du den via din APP med din telefon.
  • ✅ UTMÄRKT SERVICE - Vårt professionella tekniska och kundservice team tillhandahåller kundservice, guidar installation och anslutning. 30-dagars pengarna-tillbaka, 1-års ersättningsgaranti. Om du har några problem, vänligen kontakta oss.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Köp den med

  • PROCOT SMART WiFi Smart On/Off Switch Module - Universell 1-Vägs Dold Omkopplare - Works with Alexa, Google Home, Apple Siri
  • +
  • Philips Hue Motion Sensor för Philips Hue smart belysning: kräver Hue Bridge, Zigbee, installationsfri, fungerar endast med P
  • +
  • Philips Hue Smart Knapp med Trådlös Kontroll, Vit
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Integrera ditt hem, ditt kontor eller din Arbetsplats med dagens intelligenta teknik har aldrig varit enklare.

Du behöver inte vara tekniker. Och du behöver inte gå vägen via komplicerade installationer. Det räcker med att skruva i en smart lampa i din vanliga armatur så är du igång. Sedan kan du ta nästa steg och bygga vidare med de tekniska applikationer du vill ansluta.

PROCOTsmart presenterar lösningen för teknikintegration på ett så enkelt sätt att alla kan använda den.

Belysning, elinstallationer, säkerhetslösningar, hälsa och fitness, elektronik och vitvaror. Vår samarbetspartner TUYA har utvecklat teknologin som just nu återfinns i 250 000+ smarta produkter i 1 100+ produktkategorier. Och det här är bara början. PROCOTsmart makes connectivity easy. Välkommen med på resan!


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner