99,00 kr
FRI frakt: jun 25 - 29 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av PROCOTsmart.

PROCOT SMART Glödlampa - Dimbar (2700-6000K) LED + RGB (Fullt färgspektra) - Remote control, Voice, Fjärrstyrning/Röststyrning - 2.4 GHz (E27 Bulb)

5,0 av 5 stjärnor 3 betyg

Pris: 99,00 kr
E27 Bulb

Förbättra ditt köp

    Detta passar din .
  • ✅ BEKVÄMLIGHET - Du kan ligga i sängen, sitta vid ditt skrivbord på jobbet eller till och med vara på en avlägsen ö och ändå ha åtkomst och kontroll till din smarta lampa. Om du har problem med rörlighet, bor i ett hem med höga eller knarriga trappor behöver du inte gå fysiskt från rum till rum när du glömmer att stänga av lamporna. Du kan med rösten, knapp eller telefon justera ljusstyrkan och intensiteten på den smarta LED-lampan. Eller varför inte skapa ett dagligt scenario.
  • ✅ PERSONLIGA SCENARION - och rutiner för varje tillfälle. Ställ in ditt scenario och rutin och låt den scenen användas för din dagliga rutin. När du vaknar kanske du vill dämpa ljusen så att dina ögon kan anpassas bekvämt eller för att undvika att störa din familj om de har ett annat schema. Om du är på semester och det känns obehagligt att ha lamporna släckta några dagar, med smarta glödlampor kan du ställa in att lamporna tänds regelbundet så att det verkar som om någon är hemma.
  • ✅ STÄLL IN HUMÖRET MED FÄRG - Gå till en extra nivå genom att dekorera ditt hem med ljus och stämningsfärg. Genom att ändra till varmt ljus eller färgsätta kan inredningen och utseendet på dina rum anpassas efter din känsla och hur rummet ska användas. Byt färg när du tittar på en film, läser eller är redo för en tupplur. Eller när du har familjesammankomster, fester och hangouts med vänner.
  • ✅ SPARA ENERGI - Med ledteknologin ges mycket ljus samtidigt som väldigt lite energi förbrukas och du kan spara ännu mer energi med hjälp av dimmer. Med ledlamporna är det möjligt att använda rätt ljus när du vill ha det. Styr med automation, röststyrning eller en knapptryckning på din telefon. Med automatisering av hemmabelysning ställer du in ett schema för varje lampa eller grupp av lampor som slås på eller av vid specifika tidpunkter för att minska energianvändningen och på din elräkning.
  • ✅ UTMÄRKT SERVICE - Vårt professionella tekniska och kundservice team tillhandahåller kundservice, guidar installation och anslutning. 30-dagars pengarna-tillbaka, 1-års ersättningsgaranti. Om du har några problem, vänligen kontakta oss.

Produktinformation

Storlek:E27 Bulb

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Köps ofta tillsammans

  • PROCOT SMART Glödlampa - Dimbar (2700-6000K) LED + RGB (Fullt färgspektra) - Remote control, Voice, Fjärrstyrning/Röststyrnin
  • +
  • PROCOT SMART Plug kontakt WiFi Uttag - Outlet - Perfect for the Smart Home - Works with Google Assistant, Alexa Compatible, A
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Storlek:E27 Bulb

Integrera ditt hem, ditt kontor eller din Arbetsplats med dagens intelligenta teknik har aldrig varit enklare.

Du behöver inte vara tekniker. Och du behöver inte gå vägen via komplicerade installationer. Det räcker med att skruva i en smart lampa i din vanliga armatur så är du igång. Sedan kan du ta nästa steg och bygga vidare med de tekniska applikationer du vill ansluta.

PROCOTsmart presenterar lösningen för teknikintegration på ett så enkelt sätt att alla kan använda den.

Belysning, elinstallationer, säkerhetslösningar, hälsa och fitness, elektronik och vitvaror. Vår samarbetspartner TUYA har utvecklat teknologin som just nu återfinns i 250 000+ smarta produkter i 1 100+ produktkategorier. Och det här är bara början. PROCOTsmart makes connectivity easy. Välkommen med på resan!


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5,0 av 5 stjärnor
5 av 5
3 övergripande betyg
5 stjärnor
100%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Toppenrecensioner från Sverige

Recenserat i Sverige den 24 april 2021
Storlek: E27 BulbVerifierat köp
Recenserat i Sverige den 18 maj 2021
Storlek: E27 BulbVerifierat köp
Recenserat i Sverige den 15 maj 2021
Storlek: E27 BulbVerifierat köp