259,99 kr
FRI frakt: Måndag, 28 jun
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

PC-högtalare 10 W förbättrad stereo 2.0 datorhögtalare rgb gamer gaming med färgglad LED-lampa med dubbla kanaler multimedia USB-driven spelhögtalare perfekt för underhållning hemma lämplig för PC laptop telefon

av ARCHEER

Pris: 259,99 kr

Förbättra ditt köp

  Detta passar din .
 • 【Strålande LED-belysning】Vår PC-högtalare erbjuder en trevlig RGB-färgcykel: när du lyssnar musik för att skapa en mycket uppslukande ljusupplevelse; när du spelar spel för att förbättra spelatmosfären. Gör ditt liv färgstarkt och roligt. (Mycket lämplig för underhåll och spendera din BORED Time hemma.)
 • 【Fantastisk stereoljudkvalitet】Utrustad med 10 watt högtalare, ger ARCHEER datorhögtalare ett imponerande, skarpt och balanserat stereoljud. Medan 10 W-högtalaren inte producerar den stora volymen ljud, men det skapar liten distorsion med volymen som vevas hela vägen upp. Ger dig en riktig audiovisuell fest.
 • 【Extremt enkel drift】Anslut bara USB-gränssnittet till USB-porten för ström och anslut 3,5 mm ljudkabeln i 3,5 mm AUX-uttag för musikkällor. Den runda ratten på höger sida kan justera volymen upp och ner. Anslut och spela, USB-driven, inget behov av batterier eller en extra nätsladd.
 • 【Snygg och kompakt design 】Kompakt design gör att högtalarna är tillräckligt små för att passa på alla trånga skrivbordsytor. Det eleganta utseendet gör det mer än bara en stereohögtalare, den kan också placeras på bordet som prydnad.
 • 【Omtänksam kundservice efter köpet 】Archeer är dedikerade till att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Vi har ett professionellt eftermarknadsteam för att lösa alla frågor om produkten. Vi ger våra kunder problemfria med hänsynsfull kundservice. Om du har några problem när du använder denna produkt, kontakta oss i tid.

Produktinformation

 • Paketets dimensioner ‏ : ‎ 19.6 x 18.6 x 11.4 cm; 820 Gram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 7 Juli 2020
 • Tillverkare ‏ : ‎ Tobilreve
 • ASIN ‏ : ‎ B085F17M1D
 • Tillverkarens referens ‏ : ‎ jhgihsdfr104

Köps ofta tillsammans

 • PC-högtalare 10 W förbättrad stereo 2.0 datorhögtalare rgb gamer gaming med färgglad LED-lampa med dubbla kanaler multimedia
 • +
 • RGB spelmusmatta stor led musmatta 780 x 300 x 4 mm XL utökad glödande dator tangentbord musmatta vattentålig med halkfri gum
 • +
 • LED-remsa lampor med fjärrkontroll 2 m, LED-TV-bakgrundsbelysning 2,0 m för 40–60 tums HDTV, RGB USB-drivna LED-lampor för so
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

ARCHEER USB-driven kabelansluten dubbel datorhögtalare

360° stereoljud
Oavsett om du festar hemma, spelar spel, tränar eller bara hänger runt i huset, njut av ett förstklassigt stereoljud.

Extremt enkel användning
Vi är utrustade med två kablar: en för drivning, en annan för att spela musik. Anslut bara USB-gränssnittet till USB-porten för ström och anslut 3,5 mm ljudkabeln i 3,5 mm AUX-uttaget för musikkällor. Det runda vredet på höger sida kan justera volymen.

Coola LED-lampor
Till skillnad från vanliga högtalare har ARCHEER PC-högtalare också färgglada ljus. Ljusen kommer att förändras med musiken du spelar, så att du kan njuta av en riktig audiovisuell fest. Samtidigt är den här högtalaren mycket lämplig för spelare, belysningen skapar en bra spelatmosfär, vilket gör dig mer avslappnad i spelet och ökar därmed sannolikheten för spelseger.

Specifikation:
Uteffekt: 10 W
Frekvens: 160HZ-20KHZ
Ingångskänslighet: 50 mV-650 mV
Anslutning: USB + 3,5 mm AUX (trådbunden)
Ljudingångar: 3,5 mm ljuduttag
Ingångsspänning/strömförsörjning: DC 5 V
Ström: Alla PC-portar eller 5 V 2 A strömadaptrar (rekommenderas, ingår inte)
Kanal: 2,0

Notera:
Under användning, undvik att placera elektroniska produkter som kan orsaka strålningsstörningar runt datorhögtalaren.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige