2 709,05 kr
FRI frakt: Onsdag, 12 maj
Endast 1 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Msr Blixt Trail snöskor

av Msr

Pris: 2 709,05 kr
25'' (64 cm)

Förbättra ditt köp

  • Ultralätt, effektiv och justerbar snösko för kylig terräng.
  • Oöverträffad slitsäkerhet: 360° dragram och PivotTM klättringshjälpmedel ger toppmoderna grepp från kant till kant. - Oumbärlig säkerhet: DuoFitTM-bindningar ger massor av isbeständiga och handskvänliga säkerhet och kan användas med en mängd olika skor.
  • 22: 20 x 56 cm, 1330 g, lastkapacitet upp till 75 kg, 25: 20 x 64 cm, 1490 g, lastkapacitet 54 upp till 100 kg (med valfri Lightningsvans upp till 127 kg).
  • Anpassningsbar för alla villkor: Modulära Flotation-förlängningselement ger flexibiliteten hos en mindre snösko och den extra flytkraften för 13 cm förlängningselement om det behövs.
  • Maximal effektivitet: Strömlinjeformad design är speciellt designad för ultralätt, energibesparande prestanda på kylig terräng.

Produktinformation

Storlek:25'' (64 cm)

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Storlek:25'' (64 cm)

MSR Blixt Trail M25 – Gul, ultralätt, effektiv och justerbar snösko för kylig terräng. Blixt Trail snöskor är specialdesignade för maximal dragkraft och effektivitet i en kuperad terräng. De erbjuder prestandan hos vår lätta, aggressiva 360° tractionTM-ram i kombination med den eleganta enkelheten i våra DuoFitTM-bindningar för enkel komfort och kontroll – den perfekta kombinationen för timmar eller dagar av turer. Ultralätt, effektiv och justerbar snösko för kylig terräng. Blixt Trail snöskor är specialdesignade för maximal dragkraft och effektivitet i en kuperad terräng. De erbjuder prestandan hos vår lätta, aggressiva 360° tractionTM-ram i kombination med den eleganta enkelheten i våra DuoFitTM-bindningar för lätt komfort och kontroll - den perfekta kombinationen för timme- eller dagsturer.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner