794,70 kr
FRI frakt: Måndag, 26 apr
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Amazon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

MYANIMALY TIPI Tält för husdjur 100 x 100 x 100 (H) cm (+/- 3 cm), hundtält, kattält, husdjursbädd, husdjurshälla för hundar och katter med matchande kudde, ram av furu


Pris: 794,70 kr
100 x 100 cm
Grå/svart

Förbättra ditt köp

 • Hög kvalitet, fururam – tältstället (fyra trästänger med förborrade hål) är tillverkad av furu av hög kvalitet och har hål för en spets för att hålla tältet stabilt.
 • Modern design - TiPI tältet i modern och diskret design kan fungera som ett extra inredningselement för de flesta interiörer. Den tillverkades av grå filt och furu av hög kvalitet.
 • Dubbelsidig kudde - TIPI har en avtagbar och dubbelsidig kudde - på ena sidan är den gjord av vattentätt och reptåligt material på den andra sidan gjord av varmt och behagligt plyschtyg.
 • Lättskött – både tälttyget och kudden är lätt att rengöra. Örngottet är lätt att ta bort tack vare blixtlåset och tvättas i tvättmaskinen om det behövs.
 • Tillverkad i EU

Produktinformation

Storlek:100 x 100 cm  |  Färg:Grå/svart

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback


Köps ofta tillsammans

 • MYANIMALY TIPI Tält för husdjur 100 x 100 x 100 (H) cm (+/- 3 cm), hundtält, kattält, husdjursbädd, husdjurshälla för hundar och katter med matchande kudde, ram av furu
 • +
 • Kerbl Filt, Grå, 140 x 100 x 1 cm
Totalt pris: 870,39 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Storlek:100 x 100 cm  |  Färg:Grå/svart

Tältet tipi av ANIMALY är perfekt för både hundar och katter. Den är tillverkad av grå filt och utrustad med en avtagbar, dubbelsidig kudde. Kudden är gjord av vattentätt och reptåligt material, på andra sidan gjord av varmt och behagligt plyschtyg. Kudden är också mjuk och håller värme, vilket ger din favorit ett perfekt skydd mot kallt golv.

Både tälttyget och kudden är lätta att rengöra. Örngottet kan enkelt tas bort tack vare rislocket och tvättas i tvättmaskinen om det behövs.

Tältramen är tillverkad av furu av hög kvalitet och har hål för ett snöre, för att hålla tältet stabilt.

Tack vare den enkla konstruktionen kan tältet snabbt och enkelt tas upp och tas med överallt.

I uppsättningen finns det:

 • fyra trästänger med förborrade hål
 • ett tält av filt
 • en kudde
 • ett spetsspänne av filt

Produkten tillverkades i EU.

Modern design – tältet TIPI i modern och diskret design kan fungera som extra inredningselement för de flesta interiörer. Den är tillverkad av grå filt och högkvalitativ furu.

Dubbelsidig kudde – TIPI har en avtagbar och dubbelsidig kudde – på ena sidan är den gjord av vattentätt och reptåligt material, på andra sidan gjord av varmt och behagligt plyschtyg. Kudden är mjuk och håller värmen – vilket ger din favorit ett perfekt skydd mot kallt golv.

Hög kvalitet, träramar – tältstället (fyra trästänger med förborrade hål) är tillverkad av furu av hög kvalitet och har hål för en snörning för att hålla tältet stabilt.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige