175,33kr
GRATIS leverans fre, 7 okt på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 19 tim 14 min
I lager.
[{"displayPrice":"175,33 kr","priceAmount":175.33,"currencySymbol":"kr","integerValue":"175","decimalSeparator":",","fractionalValue":"33","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"%2F2VdH0QD8ZTidlzbq2bLazAx2IDHllVmTGkUUJV23r9Sqkm2yRFememAOuhR7ImMRMISFQQdfntA6en36xi3ToNoP1Lhl0Tll0WYBPi%2BYGFBDPoMCUCbySBS8KdklekQHxeOXNjrd3b1vifhWJNLVQRC3nplzlyCIM%2Bb63xC7i29N9fI9FtQkFlle%2BgoFhN1","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
175,33 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
175,33 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

LINGSFIRE Julgarn, 3st Svensk Gnome Plysch Handgjord Skandinavisk Jul Gnome Ansiktslös Doll Toy, Christmas Santa Home Decoration, Plysch Elf Toy, heminredning Kids Xmas Ornament Party Gift


175,33kr

Förbättra ditt köp

Varumärke LINGSFIRE
Material Bomull Järn
Tillverkare Ertisa

Om denna artikel

  • ❈ Lycka till från Gnomes: Gnome även känd som Tomte eller Nisse är en mytologisk varelse i skandinavisk folklore. Legenden säger att gnomen vaktar gårdar, hem och skyddar människor från olycka, särskilt på natten. Med nissdekorationer, lycka till dig och din familj på julen.
  • ❈ Christmas Gnome Set: 3 st gnome julpynt med olika storlekar. Bär en tartanskjorta och röd hatt, 11,0/7,2/5,3 tum lång från botten till toppen av hatten och 3,9/3,5/2,3 tum bred. Långt skägg och söt lökformad näsa är välkända egenskaper hos listiga tomtar, vilket ger din julpynt mer nyckfullhet.
  • ❈ Hög kvalitet: Gnome elf plyschleksaker är handgjorda, en tung bas med sandsäckar av sand för extra stabilitet och inte lätt att välta. Det finns en järntråd i hatten, som kan böjas för att placeras på vilket sätt du vill.
  • ❈ Bästa presenten: Skandinaviska tomtar som är olika i storlek och vikt är perfekta present till din familj och vänner på jul, tacksägelse, fest, födelsedag och så vidare.
  • ❈ Perfekt Gnome heminredning: Dessa söta nordiska figurer är en härlig tradition perfekt för att sprida en festlig atmosfär. Dekorera ditt hem och lägg dem var du vill, till exempel skrivbord, bord, soffor, bokhyllor, hyllor, matbord, sängbord, julgranar med mera.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Produktbeskrivning

LINGSFIRE 3 st söta julgarndekorationer ökar en festlig stämning för din jul, Thanksgiving, fest, födelsedag och mer. Ett snabbt och enkelt sätt att klä upp ditt hus.
Funktioner:
✔ Bedårande hem juldekorationer: Dessa tomte dockor är en härlig tradition perfekt för att lyfta fram festlig atmosfär .
✔ Gnome's story: Gnome är en mytologisk varelse i skandinavisk folklore, som vaktar gårdar, hem och skyddar människor från olycka, särskilt på natten.
✔ Raffinerad design: Svensk plysch tomte har viktad botten för högre stabilitet, lång böjbar hatt kan möta dina behov i alla fall! till jul, Halloween, nyår, födelsedag, bröllop, fest etc. En bästa present till dina vänner, familj och dina egna.

Specifikation:
Namn: Gnome Christmas Decorations Set - Material: Bomull, Sand, Plysch
Färg: Röd & Grå
Antal: 3st. Stor storlek: 28 x 10cm/11.0 x 3.9in, Vikt: 1 95g/0.42lb
Medelstorlek: 18.5 x 9cm/7.2 x 3.5in, Vikt: 125g/0.27lb
Liten storlek: 13.5 x 6cm/5.3 x 2.3in, Vikt: 63g/0.13

Paketet innehåller:
3 x Gnome julprydnader

Om det är något du undrar om sidan, är du välkommen att kontakta oss efter försäljning kundtjänst. Det är ett nöje att ge dig den bästa servicen!

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner