399,00 kr
GRATIS leverans: Måndag, 25 okt
Prioriterad leverans: Söndag, 24 okt
Beställ inom 15 tim och 19 min
I lager.
399,00 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
399,00 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från Amazon
Säljs av Qroiip
Skickas från
Amazon
Säljs av
Ringlampa med stativ, 10 ... har lagts till i din kundvagn
1-Click-beställning är inte tillgängligt för artikeln.

Ringlampa med stativ, 10 tums LED-ringbelysning stativ videobelysningskit med 134 cm justerbart ljusstativ, telefon/bordshållare, 11 nivåer av ljusstyrka för smink Tiktok porträtt YouTube-video


Pris: 399,00 kr

Förbättra ditt köp

    Detta passar din .
  • [10 tum LED-ringlampa och med Bluetooth-fjärrkontroll]: Jämfört med andra selfie-fyllningslampor är LED-ringlampan Giant-EGL06 större och kraftfullare. Unik böjd ytdesign gör att ringljuset är ljusare och jämnare. Med den medföljande Bluetooth-fjärrkontrollen kan du ta ett foto på distans. Lämplig för både Android- och iOS-mobiltelefoner.
  • [3 ljuslägen dimbar & 11 ljusstyrkenivåer]: LED-ringljus gigant-EGL06 har 3 ljusfärger: vit, varm vit och varm gul. Varje ljusfärg kan ställas in i 11 olika ljusstyrka. Ringljuset kan vara mycket ljust eller mycket varmt så att du kan använda ringljuset i många situationer.
  • [Surfplatta/telefonhållare och 360° rotationsvinkel]: selfie-ringlampan kan fästas med en universell mobiltelefonhållare eller med en surfplattahållare. Du kan använda din mobiltelefon och surfplatta och samtidigt sända direkt på två sändningsplattformar i realtid. Mobiltelefonklämman kan roteras 360° och är lämplig för mobiltelefoner med en skärm upp till 6,8 tum. Bredden på flikhållaren är 12,5 cm-23 cm. Surfplattehållaren är avtagbar och rörlig.
  • [Justerbart stativ och aluminiumstativ upp till 134 cm]: Röret är tillverkat av en robust men ändå anmärkningsvärt lätt aluminiumlegering, vilket garanterar mer stabil och flexibel direktöverföring eller fotografering. Teleskopstången med skruvplugg kan dras ut och fixeras fritt. Ringlampans totala höjd är från 70 cm till 134 cm. Lampskyddet är tillverkat av aluminium och lampskärmen är tillverkad av akrylplatta. Oroa dig inte för att den ska gå sönder eller smula.
  • [Med USB-anslutning och omfattande användning]: GIANT-EGL06 Live ringljusstativ har USB-anslutning. Med USB-kontrollen kan du slå på LED-ringlampan direkt, ändra lägen och kontrollera ljusnivåerna. Denna ringlampa kan användas för Tiktok, YouTube-video, livestreamning, smink, fotografering, skrivbord, selfie, porträtt, ansiktsmålning, etc.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner