1 422,23 kr
FRI frakt: aug 18 - sep 6 Detaljer
I lager.
1 422,23 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
1 422,23 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av liulinxianshoujiewenjudian.

Kikare för vuxna med fot, 25 x 100 högeffektiv kikare - -BAK4 prisma, FMC-lins, vattentät för fågelskådning Resestjärna med fodral och rem


Pris: 1 422,23 kr

Förbättra ditt köp

  • ? BAK4-prismen med högt brytningsindex ger ljusa, tydliga bilder och en skarp kontrast med vilken du kan fånga alla detaljer i objektet ..
  • ? bästa presentval: Lämplig för vuxna och barn, lämplig för, vandring, utforska, observera,, fågelskådning, konserter, utomhussporter, etc. Det är underbart att vara på faders- och barns daggåva. Det är ditt bästa presentval ..
  • ? 100% nöjdhetsgaranti Om du har några problem eller frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst i 24 timmar. Ingen risk för dig!
  • ? Justerbar ögonbredd och dubbel fokus: Det stora antalet ögonbredd, de passar både vuxna och barn. Använd bara för att fokusera det centrala fokushjulet och diopterjusteringen till dina mål. Och kikaren kan dra ner okular i gummi och justera
  • ? komplett multipelbeläggning (FMC): flera objektiv med komplett antireflexbeläggning för utmärkt överföring och ljusstyrka samtidigt som kontrasten och upplösningen förbättras ..

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

? bästa presentval: Lämplig för vuxna och barn, lämplig för, vandring, utforska, observera,, fågelskådning, konserter, utomhussporter, etc. Det är underbart att vara på faders- och barns daggåva. Det är ditt bästa presentval ..;? 100% nöjdhetsgaranti Om du har några problem eller frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst i 24 timmar. Ingen risk för digkomplett multipelbeläggning (FMC): flera linser med komplett antireflexbeläggning för en utmärkt överföring och ljusstyrka samtidigt som kontrasten och upplösningen förbättras ..;? BAK4-prismen med högt brytningsindex ger ljusa, tydliga bilder och en skarp kontrast med vilken du kan fånga alla detaljer i objektet ..;? Justerbar ögonbredd och dubbel fokus: Det stora antalet ögonbredd, de passar både vuxna och barn. Använd bara för att fokusera det centrala fokushjulet och diopterjusteringen till dina mål. Och kikaren kan dra ner okular i gummi och justera


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner