1 066,74 kr
FRI frakt: Onsdag, 19 maj
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Filter Kaffebryggare, Återanvändbar Filter Kaffebryggare HOZODO Kallbryggt Kaffe Med Rostfritt Stål, Lätt Hällkran, Kall Kaffeälskare För Bryggning (1 L / 42 OZ)

av HOZODO

Pris: 1 066,74 kr

Förbättra ditt köp

  • ❄ 【Ett måste för kaffeälskare】 HOZODO kallbryggningsmaskin kan minska kaffets syra och bitterhet och ge dig en isig och rik smak. Du kan njuta av kaffe när som helst hemma hela dagen. Iskaffemaskinen kan också använda för att brygga te för att få en rikare smak.
  • ❄ 【Humaniserad design】 Med vacker strömlinjeformad design är HOZODO kallbryggningsmaskin tillverkad av tjockt högkvalitativt borosilikatglas och borstat rostfritt stål som är starkt och hållbart. Den lätt-hällbara kranen ger dig bekväm tillgång till servering av kaffe. Den halkfria silikonplattan kan skydda kylskåpets partition eller bordsskivan från att repas. Handtaget i rostfritt stål gör kaffebryggaren lätt att bära, så att du kan ha ett mobilt café när som helst.
  • ❄ 【Ultrafint filter】 Det ultrafina dubbla nätfiltret kan filtrera kaffesump perfekt för att brygga ett silkeslen och rikt kaffe. Brantare av kaffe i rostfritt stål är återanvändbart och lätt att rengöra.
  • ❄ 【Sparar dina pengar】 Äga ditt privata café just nu genom att kosta en liten avgift och spara dina pengar på att köpa iskaffe varje dag. BTW, HOZODO kallbryggningsmaskin är mycket lämplig för bröllop, födelsedagar, hushållning och alla kaffe / teälskare - Det är en perfekt present till vänner eller familj!
  • ❄ 【Lätt att använda】 3 enkla steg för att få gott kaffe: 1. Häll kaffe i filtret. - 2. Tillsätt kallt vatten i kaffekannan. - 3. Lägg den i kylskåpet för att kallbrygga över natten. Du vaknar på morgonen med en kopp doftande kaffe och lyser upp din dag! Kaffemaskinen med 1L / 42oz stor kapacitet kan hålla kaffe friskt i kylen i upp till två veckor efter en bryggning.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback


Köp den med

  • Filter Kaffebryggare, Återanvändbar Filter Kaffebryggare HOZODO Kallbryggt Kaffe Med Rostfritt Stål, Lätt Hällkran, Kall Kaffeälskare För Bryggning (1 L / 42 OZ)
  • +
  • Manuell kaffekvarn | Keramisk Burr Grinder | Justerbar handkaffe kvarn | Rostfritt stål | Bärbar kaffekvarn
  • +
  • Aero Press 82R08 Kaffepress, Svart, 13 x 13 x 28 cm 1st
Totalt pris: 1 711,38 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Med HOZODO kaffemaskinen för filterkaffe kan du dricka utsökt kaffe när som helst hemma. Spara tid och pengar, varje kaffeälskare bör ha det!

Specifikation:
Material: borsilikatglas och borstat rostfritt stål
Kapacitet: 1 l/42 gram
Rengöringsmetod: Tvätta inte i diskmaskin
Användning: Observera instruktionerna noggrant

Funktioner:
Vacker strömlinjeformad design
Robust tjockt glas och rostfritt stål
Rostfritt stålhandtag för att enkelt bära kaffebryggaren
Enkel pour-kran för bekväm placering av kaffe
Fint maskigt kaffefilter kan filtrera kaffesetet perfekt
Flera användningsområden: brukar te, kaffe, blomkruka, fruktte, andra användningsområden som väntar på att du ska upptäcka den!

HOZODO strävar efter att ge dig en bekymmersfri shoppingupplevelse. Om du av någon anledning inte är nöjd, skicka oss ett e-postmeddelande. Vi svarar dig inom 24 timmar. Vi erbjuder dig full återbetalning eller en gratis ersättning :)


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner