1 597,42kr
130kr leverans 23 - 30 juli. Detaljer
I lager.
[{"displayPrice":"1 597,42 kr","priceAmount":1597.42,"currencySymbol":"kr","integerValue":"1 597","decimalSeparator":",","fractionalValue":"42","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"hxi8GmmNLJcf3y1sBGzAJz43oTdSlPQennfYh1qpfIbHrXgisTNcO3ny6377L1LxcQ89hDRCUoRIqMXK9GHhi4S9%2F%2BmdbE9gEgpgZxO6T5OjaFJYr%2F65m2PyPLfv5IL%2BoUn8BOsVtf21eemvVAeK7N%2FwQUTnvrBMEDTpzaTM4YYrFKnQUsU23vUUphJDbrbd","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
1 597,42 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
1 597,42 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
ArePq
Säljs av
Skickas från
ArePq
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Jixi Kontorsstol justerbar golvstol med bakstöd, vadderad vikbar förvaring för användning som spelstol, meditationsstol eller för läsning datorstol (färg: Grön)


1 597,42kr
GRÖN

Förbättra ditt köp

Typ av rum Kök, Sovrum, Kontor, Vardagsrum, Arbetsrum
Färg GRÖN
Rekommendation för maximal vikt 100 Kilogram
Artikelns vikt 1 Gram
Varumärke Jixi

Om denna artikel

  • Ryggstödet kan anpassas perfekt till den mänskliga kroppens linje. Lordos-stödsystemet liknar ett par händer som trycker och stöder ryggen uppåt. Välj denna kontorsstol, välj komfort. Den har god elasticitet och är svår att deformera för att upprätthålla komforten i längre timmar.
  • Det hopfällbara golvet är lätt att transportera eftersom det endast väger 2,3 kg. Lätt att rengöra. Överdraget är tillverkat av högkvalitativ smutsavvisande syntetfiber och kan enkelt torkas av med en fuktig svamp.
  • Golvsätet är mycket stabilt och ryggstödet kan bära en kroppsvikt på upp till 100 kg.
  • Golvsätet har ett ryggstöd som kan låsas i 5 olika lägen. Detta innebär att ryggstödet enkelt kan justeras och säkert fixeras i ditt föredragna läge.
  • Floor Chair har ett ryggstöd som förhindrar att den glider, främjar en hälsosam hållning och förhindrar ryggsmärta.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer


Gratis leverans vid din första beställning
Välj alternativet ”Gratis leverans vid första beställning” i kassan. Detta kan antingen vara att hämta beställningen från en läglig plats eller hemleverans. Se villkor

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Produktbeskrivning

Detta kontorsstol är lämpligt för dig att do arbetet, speldator spelrum, klocka TV, och har en rest. Det kommer att göra ditt utrymme mer modernt och elegant.
Den enkla stilen på stolsadapterna perfekt för alla kontor, särskilt i vardagsrum, sovrum, kök, studierum och kontor, och kan användas i en mängd olika tvättar, du kan öppna armarna och lägga den under debordet för utrymmesbesparande.
Letar du efter ett bekvämt och praktiskt alternativ att sitta hemma eller på kontoret?
BonVIVO EASY III golvstolen är den perfekta lösningen och tack vare bärhandtaget.
Med ryggstödet som kan justeras upp till 100 grader hjälper det att motverka dåligt stöd när du sitter och förhindrar därmed ryggsmärta.
Blandningen av stoppning, PE- och PU-skum garanterar maximal sittkomfort.
Alla material är 100 % fria från föroreningar och har verifierats med Europeiska unionens REACH-certifikat.
Oavsett om du sitter eller ligger så gör det möjligt för dig att känna dig riktigt bekväm, inte bara när du tittar på TV i ditt vardagsrum eller läser.
Den vadderade golvstolen med justerbart ryggstöd är också en utmärkt sits för kreativt arbete på kontoret, som meditationsstol eller för seminarier, diskussionsgrupper och terapimöten.

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner