Välj Storlek för att köpa
Välj mellan alternativen till vänster

JQDZX Bärbart utomhus pop up integritet duschtält, camping toalett tält – vattentätt regntätt vindtätt skydd strandtält, för camping, strand och vandring, toalett och omklädningsrum


Pris: 796,62 kr - 951,22 kr
ljusgrön

  • Sekretesstält: Tillverkad av 190T vattentätt tyg med hög densitet och silverbelagt. Materialytan på UPF 50+ reflekterar solljus för att blockera upp till 98 % av de skadliga UV-strålarna och inte genomskinliga. Detta campingtält är ett utmärkt dusch/ombyte/toaletttält.
  • Sekretess och ventilation: Du kommer inte att se några silhuetter genom detta klädtält tack vare den silverfodrade UV-beläggningen, så att du har fullständig integritet. Den tål många uppsättningar och nedbrytningar, artighet av 190T rivsäkert polyestermaterial och är också vattentätt och ultraviolettbeständigt. Stig helt enkelt in i den stora, dubbla blixtlåsdörren framtill, och de två blixtlåsfönstren ger luftflöde och synlighet utifrån när du behöver det.
  • Dragkedja dörr för säkerhet: Dragkedjedörren är enkel för ingång eller utgång och din integritet till skillnad från Den stöds av en flexibel stålram som sys in i tyget. Om du behöver öppna dörren, kan du öppna dragkedjan först och sedan rulla dörren/gardinen och knyta den med remmar upptill. Pops upp på några sekunder.
  • Omedelbar pop-up tältdesign: Bärbart sköttält öppnas direkt och fungerar som ett privat skydd, ta med den till stranden, på en bilresa, till en fotografering, dansklass, campingplats eller var du än behöver för att snabbt byta kläder. Använd det som barn lektält, camping duschtält, badrum på vägarna, insta skydd. Oavsett vad som helst eller när du behöver det. När du är klar fälls den upp i en blixt, utan krångel!
  • 100 % nöjd-kund: Vi strävar efter att förse dig med en produkt av högsta kvalitet och den bästa kundupplevelsen, om du inte är helt nöjd, vänligen kontakta oss när som helst, alla e-postmeddelanden kommer att besvaras inom 24 timmar

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Duschtältet erbjuder ett privat, intimt, rent och tillgängligt utrymme för byte av kläder och eller användas som toalett? när som helst, var som helst. Nu kan även familjer med små barn åka på campingresor eller vandringar till stranden, skogen eller öken.

Produktparametrar:
Tältstruktur: enkellager konto
Material: stål
Stödstång: ståltråd
Basmaterial: Oxfordtyg
Konstruktionssituation: fri konstruktion och snabb öppning
Rumslig struktur: ett sovrum
Vattentät faktor för utländskt konto
1 000 mm (inklusive) – 1 500 mm (ingår inte)
Vattentät faktor för bottentält
1 000 mm (inklusive) – 1 500 mm (ingår inte)
storlek:
Trumpeten är 1,2 meter lång, 1,2 meter bred och 1,9 meter hög
Stor storlek 1,5 meter lång, 1,5 meter bred och 1,9 meter hög
Tillämpligt nummer: singel, dubbel

Regnskydd och bottenmatta
Jämfört med vanligt duschtält är detta speciellt utformat med ett extra regnskydd fäst på toppen för att förhindra lätt regn. Avtagbar bottenmatta för att hålla dig ren.

Övre fönster och bakruta
Övre och bakre blixtlåsfönster är utformade för bättre ventilation och håller insidan sval.

Innerförvaringsväska
Inuti inbyggda fickor för att förvara personliga tillhörigheter som mobiltelefon, plånbok, solglasögon, nycklar, schampo och andra duschtillbehör.

Klädstreck
Invändigt elastiskt hängrep för handdukar eller håller kläder medan du duschar i det vilda.

I leveransen ingår:
1 x duschtält
1 x bärväska
4 x vindtäta rep
1 x förvaringsväska


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner