458,01 kr
FRI frakt: Onsdag, 3 mar
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

Har du denna produkt och vill sälja den?

Hylsnyckelsats 12 st. 8–19 mm med 72 tänder från WIESEMANN 1893 I hylsringsnyckel av Q-30 förkromad stål I Med hållare I 81567


Pris: 458,01 kr
  • INHALT - Ringspärrset med skiftnyckel och munsida i storlekarna 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 mm i en praktisk multifunktionshållare. För enklare arbete på skruvhuvudet är hylsans sida något vinkel.
  • Ratsche – fintandad spärrmekanism med 72 tänder. Snabbt omkopplingsbar för smidig höger- och vänsterkörning. Ringsidan av gaffelringnyckeln är vinklad 15° och underlättar därmed arbetet.
  • Material – härdat Q-30 stål (motsvarar kromvanadium) med högkvalitativ yta matt förkromad för optimalt korrosionsskydd under lång livslängd och livslängd. Alla delar uppfyller gällande DIN-standarder DIN ISO 691, DIN ISO 1711.
  • Hållare – hylsgaffelsetet levereras i den nyligen förbättrade multiverktygshållaren, som fungerar som ett transportmedel både som hållare på verktygsväggen och tack vare den återförslutningsbara säkringen.
  • WIESEMANN 1893 – kvalitetsverktyg för hantverkare och egenmakare. Med över hundra års verktygstradition är Wiesemann en av de äldsta verktygstillverkarna i Tyskland. WIESEMANN 1893 står för traditionell tysk kvalitet med modern onlineförsäljning.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner