1 354,25 kr
FRI frakt: jul 2 - 20 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av LINMEI 1.

Heavy Duty Air Hydraulic Riveter, Avtagbar Infoga mutterverktyg, Professionell POP Pneumatic Riveting Gun Rivet Tool med nässtycken, lämplig för stål/aluminium nitar


Pris: 1 354,25 kr

Förbättra ditt köp

  • [Enkel oljeinsprutning] - Stark dragkraft, kan dra för aluminiumspikar, järnspikar, spikar av rostfritt stål. Toppen har ett oljeinsprutningshål, lätt oljeinjektion, inget behov av att demontera cylindern.
  • [Ansträngande knäppningsnitar Universal - Universellt roterande fog, som inte hindras av luftstrupen när du arbetar. Enkel utlösningsfunktion underlättar den upprepade effekten av knäppnitar.
  • [Mer arbetsbesparande design] - Lämplig för alla typer av metallplåt, rör, skåp, lådtillverkning, industriell fästning. Ergonomisk design, mer arbetsbesparande, mer hållbar.
  • [Brett utbud av jobb] - Din nya nitpistol är perfekt för en mängd olika jobb som takrännor, bilarbeten, flyg, järnvägar, möbler, dukarbeten och mycket mer.
  • [Kraftfull och anpassningsbar] - Används ofta i dekoration, biltillverkning, container, elektriska apparater, hushållsapparater, mätare, påsar och maskintillverkningsindustri.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

PR14 var avsedd för och säljs primärt till produktions- och tillverkningsindustrin där inställningsnitar är en del av varje dags arbetsbelastning.

1/4 "Air Riveter har varit en häftklammer i branschen i årtionden. Om det avslutas ett fönsterregulator reparation jobb eller drar hundratals nitar om dagen i en hög produktion, kommer det här verktyget att öka produktiviteten på något fält.

Vid standardbutikens lufttryck, levererar de 18 KN (kg) av dragkraft för att ställa in jämnt rostfritt stål 1/4 "nitmuttrar i och lite som 1 drag av avtryckaren.

Specifikationer:
Rivet Spänning: 18kn (kgs)
Maximal stroke: 18 (mm)
Luftinloppsstorlek: 1/4 (tum)
Genomsnittlig luftförbrukning: 4.8LTR
Arbetstryck: 5-7 bar
Verktygslängd: 190 * 250mm
Verktyg Nettovikt: 1,07 (kg)
Tillämpningsområde: Aluminium, järn, rostfritt stål nitar

Packlista
1 x luft hydraulisk riveter


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner