57,45 kr
200,00 kr leverans: mar 9 - 15 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Asmiles.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Hangdachang Navajo aztek mönster kuddöverdrag prydnadskudde överdrag bekväm Navajo aztek mönster kuddfodral för sovrum, sängkläder, vardagsrum, soffa 45 x 45 cm


Pris: 57,45 kr
  • Material: Tillverkad av bekväm polyester och bomullsblandning. Bekvämt och stretchigt, mjukt handtag, mysigt och elegant.
  • Standardstorlek örngott: Alla örngott mäter 45 cm x 45 cm, fyrkantig form.
  • Bra dekoration: Lämplig för sovrum, soffa, kontor, uteplats, veranda, stolkuddar, bilkuddar, inredning, gästrum, barnrum, fritidsfordon, semesterhus etc. Det är ett måste komplement till din heminredning.
  • Passar till daglig användning. Endast kuddöverdrag. Både framsidan och baksidan av kuddöverdraget har samma unika mönster.
  • Dold dragkedjedesign: Utsökt kantteknologi, utmärkt både inuti och utanför, inte lätt att öppna sömmen, inte lätt att deformera. Mjuk, dold dragkedja gör det enkelt att införa eller ta bort en kudde, hög kvalitet och utförande.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Produktprestanda: Utsökt kantteknologi, utmärkt både inuti och utanpå, inte lätt att öppna linjen, inte lätt att deformera och inte bra för exportkvalitet.
Bekvämt & hudvänligt och säkert material: Alla örngott är tillverkade av bekväm polyester- och bomullsblandning. Bekvämt och stretchigt, mjukt handtag, mysigt och elegant. Det finns ingen stimulering för huden. Dragkedjorna är dolda, designade på ena sidan av kuddöverdragen. Så oroa dig inte för att dessa kommer att vara skadliga för barn och husdjur.
Tvättråd: maskintvätt och handtvätt, lätt att sköta, hållbar, använd inte blekmedel.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner